Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
peter_m - специалист
Ами моите също имат текстура, която прилива по дължина. От снимките не си личи.
НО (но с големи букви) - Моите са 6 номера, в един кашон са 20 плочки ... и не са подредени в еднакво количество по номера ... и се оказва, че за да спазя наредбата трябва да купя 3 пъти по-голямо количество плочки за да имам еднакъв брой от всички номера ... Спазвах само посоката, не последователността.

Иначе не си личи че не се прелива шарката. Трябва да кажеш на някой че по принцип може да преливат, че да се загледа ... В никакъв случай не е грозно. Така че провери как са ти плочките в кашона и възможно ли е изобщо да спазиш последователността на номерата...

Иначе може да помислиш за цвета на фугата. Общо взето вариантите са два - или същия цвят, или контрастна (примерно тъмно кафяво) - така "изпъкват" плочките.
baharkadirov - специалист
ето как изглежда...от
Прикачен файл:
IMGP3915.JPG ето как изглежда отблизо...
близо....П.П ...отворих нов пакет ....(11 бр. са в пакет)...и ги подредих така ,както са ....и се оказа 4е са наредени така,4е да спазват текстурата....11 пло4ки отговарят на 6,60 м...без фуга...
peter_m - специалист
След като ти отговарят ройките си ги нареждай спрямо текстурата :)

Прикачен файл

DSC04169.JPG

Прикачен файл

DSC04170.JPG

Прикачен файл

DSC04172.JPG
Благодаря за съветите и нагледните материали.....Остава да реша.....с какво и как да изравня пода......
Eто какво направих ,за времето,в което из4езнах от "ефир"....Моля ,не пестете критиките....а защо не и похвалите.... :)

Прикачен файл

102_1097.JPG

Прикачен файл

102_1095.JPG

Прикачен файл

102_1093.JPG

Прикачен файл

102_1091.JPG

Прикачен файл

102_1090.JPG
jekasus - майстор
Браво и от мен.
Тази снимка ми хареса много Изображение, без малко да видим марката на фотоапарата :-D
kuuuuuul - майстор
Еее,супер как успя да го изрежеш така добре около сифона =D>
Благодаря за отзивите.....И Вие имате "пръст" в това дело.... :) ....Все пак го направих с Ваша помощ...
kuuuuuul написа:
...За прецизността на отвора на сифона....ми помага и донякъде професията-зъботехник съм.... :)
jekasus написа:
Браво и от мен.
Тази снимка ми хареса много Изображение, без малко да видим марката на фотоапарата :-D
....Фотоапаратът е Кодак... :yawinkle:
kuuuuuul написа:
...Грубо оформих отвора с флекс...а финото доизкусурих с диаментени пилители за керами4ни корони.... :roll:

Тема "как да наредя гранитогрес тип паркет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: