Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
MrMurdjo - майстор
Ако не преувеличаваш художествено (хиперболизираш демек), значи маслото е било менте :)
batkotony - специалист
Дори така да е,каква е гаранцията,че лубриканта в редуктора на автора е истински?По този начин го насочваме в неправилна посока,не мислите ли? :)
MASTER - специалист
batkotony написа:
Не искам да споря,това което казах по-горе съм го разбрал въз основа на личен опит,не друго.Искам само да попитам-вие виждали ли сте най-обикновено минерално двигателно масло 15W40 ,което при 85 градуса си е направо като водица какво става при минус 10?Ще ви кажа-не иска да се изсипе от шишето по-рано от 3-4 секунди от навеждането.Това за масло.Какво да говорим за някаква неизяснена грес?Не говоря за замръзване,а за промяна на вискозитет...Като добавим кекава електрическа част дали се получава аритметиката? :wink:

Взех да пиша нещо по същество, ама се отказах, да не изляза дървен философ

batkotony. имаш фризер предполагам, сложи моля те малко грес вътре, пък като замръзне ми я прати да я изям.
javor4o - специалист
Здравейте Всички,техника каза да му вдигна силата на отваряне и затваряне и ще се оправи според него,но мен ме тръшна грип :oops:
и не можех да си покажа носа навън с 39 гр.температура.При първа възможност ще го направя и ще споделя резултата :?
batkotony - специалист
MASTER написа:
Взех да пиша нещо по същество, ама се отказах, да не изляза дървен философ

batkotony. имаш фризер предполагам, сложи моля те малко грес вътре, пък като замръзне ми я прати да я изям.
Хехе,ти ще искаш и захар и сметана после... :-D
Спирам със споровете,да не се вдървя философски и аз... :lol:
ПП.Авторе,оправяй се бързо ти! :)

Тема "двигател за плъзгаща врата-проблем при минус 10" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: