-Тони- написа:
Значи нещо не съм разбрал, останах с впечатлението, че трябва да излезе евтино...
Както си го решил става много добре. Значи пускаш МДФа (вратичките) с 3мм. по-малки от габарита на шкафа. Като по дългата (от горе) махаш още 16мм , фрезоваш си дръжките, намираш добър бояджия и си готов. При чекмеджетата, трябва да фрезоваш и няколко дупки за дръжки. В смисъл, фрезоваш и долната част на челата под които има и други чекмеджета.
Ами искам да стане добре,като казах ,че ще го правя сам е защото не искам да правя компромис с това което искам да се получи като краен резултат ,а цената която ми определиха за цялостна изработка от 6000 лв ми се стори малко множко.
За вратичките не мисля да фрезовам дръжки а да оставя просто отвор около 1.5 см за да се пъхне ръката аз си го представям като голяма лайсна.
Другият вариант с лайсни ми изглежда малко по труден за изработка затова го мисля по този начин незнам дайте съвет идеята ми е да няма дръжки и да е с плавни прибиране или с пуш,но мисля че плавното прибиране е по удачен вариант за кухня.