Естествено щом ти се живее сега - живей! Няма да ходиш по заведения като станеш на 60 я ? Просто при мен се случи така, че в един момент реших, че съм се находил, още няколко години си походих и се донаслаждавах на свободата докато не попаднах на точната и се предадох без бой. Не съжалявам, макар и понякога да ми липсва ергенския живот. Сега се отдавам на други удоволствия: майсторене, игри с детето.......ровичкане по майсторски форуми. Всяко нещо с времето си. По добре изчакай още малко, за да не те гложди, че е можело още да походиш по кръчми и барове и да си развалиш семейството. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XnvFzSylUZA[/youtube]

VLADO66 написа:Добре дошъл и от мен!Предупреждавам те че форума е като краста и ще ти остава все по-малко свободно време да търсиш точната. Да не се окаже в един момент че трябва да заредиш бренеке пък каквото падне от ятотоАбсолютно си прав че е като краста,
 защото го чета повече от година, но все като гост ( малко инкогнито ) просто все не ми остава време да прегледам по подробно темите, и но накрая реших да се регистрирам и да науча нещо полезно. Друго е човек като се регистрира и попита някои неща, само с четене не е достатъчно, понякога иска дискусия и повече обсъждане.
  защото го чета повече от година, но все като гост ( малко инкогнито ) просто все не ми остава време да прегледам по подробно темите, и но накрая реших да се регистрирам и да науча нещо полезно. Друго е човек като се регистрира и попита някои неща, само с четене не е достатъчно, понякога иска дискусия и повече обсъждане.colyo написа:Естествено щом ти се живее сега - живей! Няма да ходиш по заведения като станеш на 60 я ? Просто при мен се случи така, че в един момент реших, че съм се находил, още няколко години си походих и се донаслаждавах на свободата докато не попаднах на точната и се предадох без бой. Не съжалявам, макар и понякога да ми липсва ергенския живот. Сега се отдавам на други удоволствия: майсторене, игри с детето.......ровичкане по майсторски форуми. Всяко нещо с времето си. По добре изчакай още малко, за да не те гложди, че е можело още да походиш по кръчми и барове и да си развалиш семейството. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XnvFzSylUZA[/youtube]Ще се съглася с теб колега - по добре човек да се находи, и когато усети че вече се е уморил от купони и флиртове тогава да прибегне към брака, защото това си е доста отговорно нещо. Ти поне споделяш че го знаеш от опит! Не се и съмнявам че ти липсва ергенския живот
 напълно нормално е.
 напълно нормално е.   И аз казвам така - когато му дойде времето тогава. Вече не правя планове. Преди правех планове за сватба, дори бяхме се сватосали с бившата ми ( само на думи ) живяхме 7 години на семейни начала, но не се оженихме защото тя не искаше, не искала да се закрепостява на двадесет и няколко години, и накрая момата забегна с един заможен, който имал къща и ресторант на морето, две коли X-5-ца и S-класа, и 3 броя тристайни апартамента, а аз съм имал само един двустаен и карам един стар раздрънкан очукан джип, и  копам на заплата от 700 гроша - цитирам думите и от преди 3 години. Е да - той е големец, богопомазаник със собствен бизнес, а аз от работещите будали мъчещи се да оцелеят. Е пуснах я на свобода момата като иска да отива, поне се разделихме без скандали и караници, просто се разбрахме. Преди нея имах и други с които живях на семейни начала, но не струват. Все търсят заможни момчета, не си падат по копащи на заплата от няколко стотин гроша. След няколко несполучливи дълги връзки просто ми писна и дори съжалавям за изгубеното време, и всичко което дадох от себе си, но без да се оцени. За това сега почивка от дългите връзки изпълнени със сърцераздирателни драми, и ще обърна внимание на себе си.
 И аз казвам така - когато му дойде времето тогава. Вече не правя планове. Преди правех планове за сватба, дори бяхме се сватосали с бившата ми ( само на думи ) живяхме 7 години на семейни начала, но не се оженихме защото тя не искаше, не искала да се закрепостява на двадесет и няколко години, и накрая момата забегна с един заможен, който имал къща и ресторант на морето, две коли X-5-ца и S-класа, и 3 броя тристайни апартамента, а аз съм имал само един двустаен и карам един стар раздрънкан очукан джип, и  копам на заплата от 700 гроша - цитирам думите и от преди 3 години. Е да - той е големец, богопомазаник със собствен бизнес, а аз от работещите будали мъчещи се да оцелеят. Е пуснах я на свобода момата като иска да отива, поне се разделихме без скандали и караници, просто се разбрахме. Преди нея имах и други с които живях на семейни начала, но не струват. Все търсят заможни момчета, не си падат по копащи на заплата от няколко стотин гроша. След няколко несполучливи дълги връзки просто ми писна и дори съжалавям за изгубеното време, и всичко което дадох от себе си, но без да се оцени. За това сега почивка от дългите връзки изпълнени със сърцераздирателни драми, и ще обърна внимание на себе си.   Е всяко зло за добро.
  Е всяко зло за добро.А между другото по времето на комунизма през 80-те години имаше един дебел вестник с много страници със същото заглавие "НАПРАВИ СИ САМ" и пак вътре имаше схеми. Сайта и форума да не би да са новата модерна електронна версия на този вестник т.е. продължението, или нищо общо няма ?

Такъв е живота
 Такъв е живота 
 в момента съм на един червен пелин в тази снежна вечер. Наздраве на всички
 в момента съм на един червен пелин в тази снежна вечер. Наздраве на всички