Много общо го казваш това никакви промени   Ако със със различен от дадения размер гуми кво правим.А ч дефинирай какво значи конструкция от цитата ти
 Ако със със различен от дадения размер гуми кво правим.А ч дефинирай какво значи конструкция от цитата ти   надали ще е всеки козметичен ефект или част.И пак питам фабрично имам трети стоп ако го махна от стъклото колко години и каква глоба ще ми дадат само на този въпрос ми отговори.Че нали е недопустимо промяна или махане на КОНСТРУКТИВНИЯ елемент трети стоп.А светодиодните крушки дето се продават пак е незаконно летите джанти също още неща различни от заводските да изброявам ли или ще преосмислиш нещата.
 надали ще е всеки козметичен ефект или част.И пак питам фабрично имам трети стоп ако го махна от стъклото колко години и каква глоба ще ми дадат само на този въпрос ми отговори.Че нали е недопустимо промяна или махане на КОНСТРУКТИВНИЯ елемент трети стоп.А светодиодните крушки дето се продават пак е незаконно летите джанти също още неща различни от заводските да изброявам ли или ще преосмислиш нещата.

Ако със със различен от дадения размер гуми кво правим.А ч дефинирай какво значи конструкция от цитата ти
 Ако със със различен от дадения размер гуми кво правим.А ч дефинирай какво значи конструкция от цитата ти   надали ще е всеки козметичен ефект или част.И пак питам фабрично имам трети стоп ако го махна от стъклото колко години и каква глоба ще ми дадат само на този въпрос ми отговори.Че нали е недопустимо промяна или махане на КОНСТРУКТИВНИЯ елемент трети стоп.А светодиодните крушки дето се продават пак е незаконно летите джанти също още неща различни от заводските да изброявам ли или ще преосмислиш нещата.
 надали ще е всеки козметичен ефект или част.И пак питам фабрично имам трети стоп ако го махна от стъклото колко години и каква глоба ще ми дадат само на този въпрос ми отговори.Че нали е недопустимо промяна или махане на КОНСТРУКТИВНИЯ елемент трети стоп.А светодиодните крушки дето се продават пак е незаконно летите джанти също още неща различни от заводските да изброявам ли или ще преосмислиш нещата.
 Но стига толкова спам сложил съм платката ако ме спрат рутинно някъде ще ги попитам дали е забранено.Ето то един линк как е в европата а не да ми се хвалиш че всичко е забранено
 Но стига толкова спам сложил съм платката ако ме спрат рутинно някъде ще ги попитам дали е забранено.Ето то един линк как е в европата а не да ми се хвалиш че всичко е забранено  Ако решиш обаче да направиш всичко законно май ще е "Мисия невъзможна".
  Ако решиш обаче да направиш всичко законно май ще е "Мисия невъзможна".
 мигалки и пищялки
 мигалки и пищялки   Не можах да я прочета цялата тая директива но съм ти извадил няколко точки прочети точки2.7.2---2.7.12--- и особенно 5.9.1 за аварийния стоп сигнал да ти мигне белким нещо в главата.А ако ти ми намериш точка в която да пише че е забранено от постоянносветещ да минеш на частично мигащ допълнителен стоп евала ще си изтрия всички мнения.И айде моля ти се престани с това "нямаш право на никакви промени"
 Не можах да я прочета цялата тая директива но съм ти извадил няколко точки прочети точки2.7.2---2.7.12--- и особенно 5.9.1 за аварийния стоп сигнал да ти мигне белким нещо в главата.А ако ти ми намериш точка в която да пише че е забранено от постоянносветещ да минеш на частично мигащ допълнителен стоп евала ще си изтрия всички мнения.И айде моля ти се престани с това "нямаш право на никакви промени"