То ако ми пада предпазител на 600 ома как ще работи бойлера при положение че е с три нагреватела по киловат по 55 ома интересно ? Не трябва да има никакви омове м/у Корпус и нагревател все пак нагревателя е изолиран. При втория нагревател дет е цъфнал падна предпазителя нулата си е ок. Целият ми пост беше заради хората с неръждавейка боилер и нагревателите които ако са медни за месец два заминават и са модела от снимката на 2 цола резба без фланец и анодна защита. Другото е че ако и неръждавейката цъфне (че в форума има с такива проблеми) решението е сух нагревател.И съответно за "ЗАВОДА " които е цех че ги правят по две седмици и качеството ......... Може другите нагреватели да са им супер но точно за това изпълнение не стават.
djshomi написа:То ако ми пада предпазител на 600 ома как ще работи бойлера при положение че е с три нагреватела по киловат по 55 ома интересно ? Не трябва да има никакви омове м/у Корпус и нагревател все пак нагревателя е изолиран. При втория нагревател дет е цъфнал падна предпазителя нулата си е ок. Целият ми пост беше заради хората с неръждавейка боилер и нагревателите които ако са медни за месец два заминават и са модела от снимката на 2 цола резба без фланец и анодна защита. Другото е че ако и неръждавейката цъфне (че в форума има с такива проблеми) решението е сух нагревател.И съответно за "ЗАВОДА " които е цех че ги правят по две седмици и качеството ......... Може другите нагреватели да са им супер но точно за това изпълнение не стават.Колегата ни направи един път забележка бре