Имам електромагнит с ход на котвата около 1 сантим.Подарък...пък ти вече ще си го нагласиш за включване и изключване на таблета.
agavazov написа:A аз знаеш ли колко дебили като тебе срещам всеки ден по пътя, дето е захапал микрофона и не знае на кой свят е докато говори, като в същото време прави по 10 нарушения на правилника, а всички участници в движението трябва да се съобразяваме с него.Johny написа:Да не те четем по сводките после.не искам се заяждам с никой ама много дебили се навъдихте. Този метод е много по-сигурен от примерно джоистик на бмв /не визирам heads up дисплея/....
Та като цяло от мненията по-горе искам да кажа, че съм наясно какво правя......Само дето не си наясно колко вредна е идеята ти, при условие, че ти ще ползваш таблета.
Ако някой мисли че идеята е глупава или не му харесва какво търся да си спести коменатирте. Всеки се има право да се прави на умен, но не е нужно да пречи на хората които имат нужда от помощ.И защо трябва да се съобразявам с тебе? След като си изложил идеята на публично място, не можеш да имаш никакви претенции.