съб фев 09, 2019 10:42 pmgrants написа:Отдолу почиствам през ден с прахосмукачка.Скарата и пепелника всеки ден.През Ден почиствам и тези неща ,съжалявам не знам как се казват дето се повдигат с метална кука.Споррд Вас дали проблема за честите замърсявания биха могли да са от недобра тяга на комина?съб фев 09, 2019 10:38 pmВалентина Ванкова написа:Според мен по-често почистване на долната ревизия и няма да има проблеми.съб фев 09, 2019 10:18 pmgrants написа:Благодаря,до колкото видях отговора е почистване на маекуч което се намира в малък кръгъл отвор
Заповядай решение на проблема
viewtopic.php?f=10&t=55582&start=870
Па ще почерпиш...
Отстрани в ляво,ако е това ...Точно това правим всеки път.Печката тръгва,но проблема се повтаря многократно.Въпроса ми беше може ли да се предотврати проблема.Благодаря за отговора.
съб фев 09, 2019 10:47 pmВалентина Ванкова написа:Не по скоро от пелетите или неточни настройки въздух гоеиво. Аз чистя всичко ведъж свдмично, лопатката и пружините всеки ден на студеносъб фев 09, 2019 10:42 pmgrants написа:Отдолу почиствам през ден с прахосмукачка.Скарата и пепелника всеки ден.През Ден почиствам и тези неща ,съжалявам не знам как се казват дето се повдигат с метална кука.Споррд Вас дали проблема за честите замърсявания биха могли да са от недобра тяга на комина?съб фев 09, 2019 10:38 pmВалентина Ванкова написа:
Благодаря,до колкото видях отговора е почистване на маекуч което се намира в малък кръгъл отвор
Отстрани в ляво,ако е това ...Точно това правим всеки път.Печката тръгва,но проблема се повтаря многократно.Въпроса ми беше може ли да се предотврати проблема.Благодаря за отговора.
Според мен по-често почистване на долната ревизия и няма да има проблеми.