Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт дек 23, 2025 9:11 pmkr1100 написа:
вт дек 23, 2025 8:01 pmESPACE написа:
вт дек 23, 2025 6:14 pmn_a написа:
На Перлата избирах време, температура, центрофуга.
А как точно го правеше номера с времето?
върти копчелъка на програматора :mrgreen:
А-ха :-) Нещо такова :-) Не забиваше като сегашните умни перални, ами продължаваше с новото задание. И ги нямаше тия странни 3 минути на започване и на свършване... А количеството вода се регулираше ръчно, с кран, като махнеш ел вентила :-) :-)
ср дек 24, 2025 8:08 amn_a написа:
А-ха :-) Нещо такова :-) Не забиваше като сегашните умни перални, ами продължаваше с новото задание. И ги нямаше тия странни 3 минути на започване и на свършване... А количеството вода се регулираше ръчно, с кран, като махнеш ел вентила :-) :-)
Забили са и не вдяват, че може да е толкова просто.
ESPACE - майстор
ср дек 24, 2025 8:17 amТрифон П.Трифонов написа:
ср дек 24, 2025 8:08 amn_a написа:
Забили са и не вдяват, че може да е толкова просто.
Невероятно просто и "удобно". :lol: Кесиш до "автоматичната" пералня и отваряш и затваряш крана за всяко плакнене. Страшен ъпгрейд #-o. "Завръщане в бъдещето: Роса01 - новата Перла"
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср дек 24, 2025 8:28 amESPACE написа:

Невероятно просто и "удобно". :lol: Кесиш до "автоматичната" пералня и отваряш и затваряш крана за всяко плакнене. Страшен ъпгрейд #-o. "Завръщане в бъдещето: Роса01 - новата Перла"
Нищо не си разбрал
ср дек 24, 2025 12:50 pmn_a написа:
ср дек 24, 2025 8:28 amESPACE написа:

Нищо не си разбрал
Не са напъвай, освен ако не е с цел просто да му съобщиш!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Днес съм добра, просто му съобщавам
Светли празници!
silent - майстор
вт дек 23, 2025 12:30 pmchocho007 написа:
След смяната на кръстачката с такава 2-ра ръка преди 8 години пак дойде време за същия ремонт. Този път намирането се оказа доста по-проблематично. Нови кръстачки отдавна не се произвеждат, а пералните втора употреба и за части са все със счупени кръстачки. Само да отбележа, че пералнята вече е на 26 години. Ретро демек. Външния вид е безупречен. Имам и много други резервни части останали от предишния ремонт. Отдавна си е избила парите, но исках да я запазя. Да кажеш, след време, че имаш пералня на 40 години и все още работи...ехеее.
Ха ха, колега не знам това твоето дали е немотия или шопски инат или мазохизъм и неценене на времето, ма бая кръстачки още ще чупиш да да направиш рекорд. В къщи се търкаля един АЕГ от 83та или 84г. на миналия век купуван от тогавашния Кореком. Учудващо преди 10тина години намерих безпроблемно нова помпа за бе пари де се вика, два пъти ремък съм сменял и два пъти ремонтирал кабела на нагревателя и това е всичко. Стигне ли се до нещо сериозно като твоя ремонт заминава в кофата. Не мога да си губя времето с глупости. Не знам дали да ти завиждам или съжалявам. :roll:
ср дек 24, 2025 1:09 pmsilent написа:
... Не знам дали да ти завиждам или съжалявам.
Можеш просто да го уважаваш.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср дек 24, 2025 1:09 pmsilent написа:
... Не мога да си губя времето с глупости. Не знам дали да ти завиждам или съжалявам. :roll:
На първо време си гледай твойта си паничка и на влизай в чужди обувки
Светли празници!
silent - майстор
Последното го казах с добри чувства и затова сложих усмивчица. Отде да знам че форумната нравствена полиция точно преди празника е в пълно високо морално снаряжение бди слухти и глобява всяка подозрителна реч.
:-D

Тема "Нова кръстачка за пералня GORENJE WA 513. От къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: