Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
krasi92 - майстор
Честито. Наи доброто решение за тия стари коптори. Със здраве да се ползва.
preslav - майстор
Това видео би трябвало да ти обясни какво се случва в твоя хладилник. Дори и да разбереш къде е причината за неработата на хладилната част, няма как сам да се справиш с ремонта.
Това, което можеш да направиш сам и то преди да си викнал сервиз е да размразиш хладилника си, да го изчистиш, особено онази черна решетка отзад (каквато може и да няма). После включваш в контакта, мериш температури във фризерна и хладилна част... и си до там.
radius - майстор
Колега, ако сам си си купил хладилника, значи напълно е в духа на форума и няма проблем :wink: :wink: :lol: :lol:
preslav - майстор
Честито за новата вещ!
Ето още едно видео за това къде би могъл да е проблема и как би могъл да се отстрани
Разбира се няма как това да се случи в "гаража", но с образователна цел, пък и защо да не се викне сервиз - Асан и той ора.
И още едно видео цялата работа е в недоверието към сервиза - иначе и аз бих си купил просто нов хладилник или каквато и да е друга техника.
"Въпрос на вкус, казало кучето..."
Темата ми е малко измислена - вчера има въпрос как да си поправя компютъра, днес вече съм си купил нов, ама няма повод за сръдня, може пък някой да реши да не се разделя със "стария си сандък".
Последна промяна от preslav на чет авг 01, 2019 6:28 pm, променено общо 1 път.
kozl - майстор
чет авг 01, 2019 3:23 pmDelev88 написа:
Колеги да се похваля,отстраних си повредата.Купих си нов.Благодаря за съветите на всички.
Без проблеми да го ползваш и дано не си взел еднокомпресорен с отделение фризер, който не е no frost.
preslav - майстор
чет авг 01, 2019 6:22 pmkozl написа:
чет авг 01, 2019 3:23 pmDelev88 написа:
Колеги да се похваля,отстраних си повредата.Купих си нов.Благодаря за съветите на всички.
Без проблеми да го ползваш и дано не си взел еднокомпресорен с отделение фризер, който не е no frost.
Обоснови се ако искаш - можеш да кажеш защо да не е с 1 компресор, можеш да кажеш защо да е НО фрост, можеш да кажеш каквото си поискаш, но да е с аргументи.
Моите аргументи са, че не харесвам никаква техника All in One, но това са тенденциите - телефоните са All in All, колите ни са и за магистрала и за Офроуд, доматите ни и те са всеки случай, кеф ти тенис, кеф ти салата, кеф ти ракийка, кеф ти комшийка.
hidrazin - майстор
НИКОГА хладилник no frost.
Няма файда и от два компресора.
Така или иначе като се скапе единия оставаш или без хладилник или без фризер.
И кво, няма да го ремонтираш ли??? :-D
:partyman:
preslav - майстор
чет авг 01, 2019 6:47 pmhidrazin написа:
НИКОГА хладилник no frost.
Няма файда и от два компресора.
Така или иначе като се скапе единия оставаш или без хладилник или без фризер.
И кво, няма да го ремонтираш ли??? :-D
Смятах да допълня предишното си мение, но си ме преварил - не е въпрос на прищевки и глезотии, не е въпрос на просто НЕ ИСКАМ, а не ми се занимава с устройства включващи в себе си всичко. Причината за нежеланието ми е точно тази, че като се скапе едно, сменяш всичко, а и в общия случай "компакта" е за сметка на качеството, било то на снимката, било то на обхвата, било то на звука, било то на дълговечността - цената изобщо не коментирам.
radius - майстор
Аз съм си решил проблема - 2 компресора, 2 корпуса, даже в 2 различни стаи :lol: . Само хладилник и само фризер. :rock:
hidrazin - майстор
пет авг 02, 2019 11:08 pmradius написа:
Аз съм си решил проблема - 2 компресора, 2 корпуса, даже в 2 различни стаи :lol: . Само хладилник и само фризер. :rock:
Ми да си дойдем на думата...
Хладилник с малка фризерна част (две чекмеджета) и с един компресор в основното жилище.
Фризер, чист с един компресор и 5-6 челмеджета в съседната гарсониера.
(Използвам в като склад).
Каквото и да стане, все моа се оправя...

Тема "Хладилник с фризер Канди,фризера работи,хладилника не охлажда." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: