Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
[-X
milenskior - специалист
Колеги я кажете от къде да си намеря гарнитурите за тръбите на вход и изход на Виадруса?
В нашия град никъде няма такова нещо, но и в нета нещо не откривам.
LazarGanev - "Велик майстор"
Това е стандартна гарнитура за фланец 2'', само че е по-добре да е гумена, а не клингеритова, тъй като фланците имат неравности от огъване. Виж в някой по-голям магазин за ВиК или в нета, ако не намериш мога да ти пратя по куриер
димитар кисиов - специалист
С ножица за кналф профили много лесно ще си изрежеш гумена зада негубиш време в търсене
filmatoplo - майстор
По принцип , по добрата гарнитура е фланцовата , оти е от Гьон , но ако нема гьон -може и от гума :wink: .Ако няма фланцови гарнитури , стават такива за водопроводен холендър , най добре се мери с шублер , ако няма такова устройство се мери с ролетката или се носи в магазина фланеца от котела :wink: за да няма пожелания към роднини на магазинерката :wink: .
димитар кисиов - специалист
Австриския надзор на евн в пловдив на тец север ни накара да сменим фланшовите гарнитури на тръба ф315 защото не били със стоманени нишки колко пцувни имаше там малиии
milenskior - специалист
Мерси за съветите.
Днес си купих от Враца от магазин за отоплителни инсталации.
lusynik - специалист
Търговеца от който купих горелката ме зарадва вчера с подарък-кутия за под Junkers-а!Днес я монтирах и съм много доволен.За колегите които се интересуват,размерите са 50/40/30 и е изработена от ламарина 4 мм. :-D

Прикачен файл

IMAG2305.jpg

Прикачен файл

IMAG2302.jpg

Прикачен файл

IMAG2312.jpg
n.ganev - майстор
До сега съм повдигал само чугунки и :? така само на теКения без УинкеУ Бате - малко ме е гъдел, а и само точковане :? .
n.ganev - майстор
Не че нещо 'Ма ша диша :yawinkle: .

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: