• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
DundyTheCroc - майстор
Е що бре, Е90 1.6GTi и дават 8.5 секунди до 100, най-слабия Cayenne автомат е 9.7 до 100, що да не го отвее :)
gogo7777 - майстор
Даже по-зле....1,3 108 коня срещу поршето.....взех тогава 800 кинта :lol:
DundyTheCroc - майстор
gogo7777 написа:
Даже по-зле....1,3 108 коня срещу поршето.....взех тогава 800 кинта :lol:
Това 1.3 ще да е било далеч от сток :wink:
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Ясно.......още един специалист "по всичко". Когато правех болидите на отбора ти си правил центровка на жигулите :lol: НФС ли ти е любимата игра....на сина му е любима :lol:
Ако искаш да водим спор за коли ....давай, насреща съм.....ама така да обиждаш, ида си ги мислиш от..... не става.
Съмнявам се че си се качвал на кола, с двигател над 200 коня...
ivanovbg - майстор
gogo7777 написа:
Ако искаш сеир дай да се вържем на гонка... :) Ще намеря...
Ми хайде с мен. Ще взема синьото, че е по слабичко.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_067Z11dm24[/youtube]
gogo7777 - майстор
Аз от двигатели не вдявам много, ама съм карач и съм имал мноооого марки автомобили. Знам кой автомобил е здрав повече от който и да е монтьор.....верваш или не ми е през....200 коня агрегат дали съм карал е друга бира.....да не изпаднеш в интрувертност на духа :lol:
Ми хайде с мен. Ще взема синьото, че е по слабичко.
Супер, няма проблеми.....кога, къде...пиши на лични ако си сериозен
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Аз от двигатели не вдявам много, ама съм карач и съм имал мноооого марки автомобили. Знам кой автомобил е здрав повече от който и да е монтьор.....
Напиши какви коли си имал и какви са има проблемите....
ivanovbg - майстор
Е какво кога, къде. На състезанието по драг дето идва. Нали се сещаш, че гонките ги забраниха със закон и друго място няма. Заповядай на него.Всяка година сме първи и е редно тази да си ти примерно, ако си подготвен де :wink:
gogo7777 - майстор
Напиши какви коли си имал и какви са има проблемите....
Абе много е за писане бреее....ама на кратко...САМО с Тойота не съм имал проблеми /и с едно BMW също/

Аааа драг....и там съм ОК. По неофициалните пускаш ли се? Сега не съм в БГ, ама ако има оферта идвам веднага :wink:
Последна промяна от gogo7777 на пон апр 04, 2016 12:26 am, променено общо 1 път.
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Абе много е за писане бреее....ама на кратко...САМО с Тойота не съм имал проблеми /и с едно BMW също/
Ясно...а ще кажеш ли поне модел.. година...
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: