• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 127
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
idunno - специалист
Аз не търся никакъв пазар, защото не съм търговец,помощ също не ми трябва защото това нещо си има гаранции и сервиз, ако не се отзоват има закони и ще я върна, защото когато човек си купува нещо и то не функционира правилно, той го връща и му връщат парите.Няма нищо тенденциозно в мнението ми- просто описвам какво се случва.Но някой да ми разправя, че горелката нямала нужда от допълнителни настройки, да не работи комбинацията от бутони за сервизното меню, за кабелите към циркулационната помпа да не говорим затова и мнението ми е такова, но не е тенденциозно.
Решението да бъде тази горелка беше мое и се оказа грешно.Днес ще събера и търговци и сервиз и ако не сработят нещата да си я прибират обратно и да ми връщат парите.Нещо последно време не съм много толерантен към липсата на качество.
plastkomfort - специалист
Горелката не е лоша мако си нервен.
Ако си мислиш че с друга горелка като натисннеш старта ивсичко ще е наред невявам.
lusynik - специалист
Нямам много време,но все пак...Явно горелката е за твой клиент.От мненията ти съдя,че тотално не познаваш начина на работа и настройка.А тези няма даже и да ги коментирам:"
.Като гледам как на 6 минути пляска по кило пелети, ей на това му викам фабрична настройка
", "
То и едно модулиране- има въздух, няма въздух
", "
.Разбира се реших да увелича началната доза, защото нещо шнека издиша, ако има повече пепел, но за моя изненада не можах да вляза в сервизното меню, въпреки че натисках Down и Cancel по всевъзможни комбинации, накрая хвърлих една шепа пелети върху реотаните и я подкарах
".Работата е ясна.Взел си горелка за клиент,като си мислил да резлизираш една бърза печалба,без изобщо да познаваш принципа на работа.Горелката се е оказала непосилна хапка за теб и сега някой ти е виновен,че се излагаш пред клиента.Ми, що не си плати на сервиза за монтаж и настройка?Опита се да прилапаш едни 500 кинта,без много-много труд и сега ревеш като убодена мечка!Това си е твоя работа,не мога да те съдя.Ако беше попитал за съвет и помощ,щях да откликна!Ти предпочте да плюеш и плашиш!Лек ден ти желая и успех в бизнеса!
P.S. Горелката си тръгва идеално и на Автоматични настройки!!!!!! :supz:
filmatoplo - майстор
По принцип горелката си прави всичко , само да се разгадае :) , има и изключения на дефекти в софтуера късмет.Аз си признавам че при първия пуск на такава горелка срещнах малко не разбиране на инструкциите , уж намалявам пък тя се затрупва с пелети :lol: , и колега от форума само ми каза обратно направи и всичко се оправи -прочетох пак инструкциите и схванах логиката колкото и странно да ми изглеждаше. :) .Най лесно в случая да се погледне филмчето с настройки на Луси , горелката ще заработи .Аз също смених 3 вида пелети , но те наистина бяха ужасни .
Ако ви кажа с кави настройки съм сега няма да повярвате.
Макс.7.6
Мин.1.6
Пауза 15 s
Въздух 50%
lusynik - специалист
Вярвам ти!И моите са приблизително такива :) !!!Много доволен........
Колко киловата мислиш че е това?
lusynik - специалист
Малко над 3 kW......поне така си мисля,без да ги пресмятам!Бях правил някъде едни таблички,довечера ще се поразтърся и ще пиша.
P.S. Онзи ден монтирах една на Дакон 32-ка ........страхотно работи!Системата бе доста голяма,12 радиатора,2 бойлера и доста тръбен път.Тръгна перфектно,от раз,без всякакви ядове. :supz:
filmatoplo - майстор
Луси -в твоя клип настройките са с по големи стойности :wink: .
lusynik написа:
Малко над 3 kW......поне така си мисля,без да ги пресмятам!Бях правил някъде едни таблички,довечера ще се поразтърся и ще пиша.
P.S. Онзи ден монтирах една на Дакон 32-ка ........страхотно работи!Системата бе доста голяма,12 радиатора,2 бойлера и доста тръбен път.Тръгна перфектно,от раз,без всякакви ядове. :supz:
Не са ли малко 3 KW :?
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 127

Тема "IVG S 40" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: