нед мар 29, 2020 11:27 amtntcom написа: Отвертката от снимката я имам от 2 години беше 60лв. И да не е точно винтоверт. Главно за видии и някой болт.Споделям това мнение. Освен за инцидентно завиване или отвиване на винтове, ползвам я като ножица за картон, а и с манивела за ключове на струнни музикални инструменти. Моята дойде с мек калъф тип несесер, а сега май са с куфарче.
Батерията държи яко и работата върви бързо.....
нед мар 29, 2020 11:27 amtntcom написа: Отвертката от снимката я имам от 2 години беше 60лв. И да не е точно винтоверт. Главно за видии и някой болт.Само да поясня, че съм имал и двете, а професионално работя и със скъпи такива.
Батерията държи яко и работата върви бързо. Разглобил съм гардероб, спалня, секция и сглобих 2 гардероба с обшо 2 цикъла на батерията т.е. 1 междинно зареждане. Но най-ценното са приставките за неудобни места и това че може да се постави в джоба когато си на стълба.
Като недостатък е дръжката която не се завърта като на този с фенерчето и по-скъпата цена. Ако приставките не са фактор е по-добре отверката с фенерчето.
Не казвам, че отвертката не става. Напротив. Много е добра за тия пари.
Но при положение, че ще си купува малък верт, тази отвертка не виждам колко често ще се ползва.