Ел. инструментите. Консумативи.
marian1 - майстор
Колега, защо с тези 200 лв не се разходиш по заложните къщи? Мой приятел - има сергия на битака - какви машини за какви цени се продадоха ... ще ти спре часовника! Пари да имаш, и да искаш да ги изхарчиш... Според мен, за твоята домашна работа, който и да си купиш - ще си свършиш работа - всичките са за тази цел! - аз ако имах твоята дилема,бих си купил Спраки - поради причината че на всеки пазар има магазинче за части - хем по евтини от всички, хем ги има навсякъде - това е най-голямото преимущество на "родната" ни марка. Едва ли ще усетиш разлика от другите машини- когато не си работил с тях,а и ти трябва за домашни нужди,нито гониш производителност.Едва ли ще те притеснява разликата примерно от 1-2 секунди-твърде пренебрежима ще е -и то въобще ако я има и я усетиш. В заложните къщи можеш да си купиш много читави машинки,да без гаранция, но вземи си едно шило и едно свредло и обиколи - сигурен съм, че ще намериш нещо супер марково, на което тук ще ти завиждат - по принцип цените се движат от 50% надолу от цената на новото ...но е необходима търпеливоста на ловеца и окото на сокола - трябва да знаеш че една част от машините имат "двоиник" лесно се различават ама пак трябва да се гледа.....Ако си от София, разходи се няколко съботи или недели до битака и се изфукай тук :lol: Айде успех!
smlxl - специалист
rolls, има ли нещо, което е достатъчно добро да пасне на извивките на златните ти ръце? Или след още няколко коментара в твоя стил някой да ти пише, че на кривата ракета и космоса и пречи.
rolls - специалист
smlxl написа:
rolls, има ли нещо, което е достатъчно добро да пасне на извивките на златните ти ръце? Или след още няколко коментара в твоя стил някой да ти пише, че на кривата ракета и космоса и пречи.
Вместо да се чудиш кое как ще ми пасне на ръцете, отдели малко време и вземи в своите един тълковен речник и търси думата "ергономичен" или "удобен".
gogo1113 - специалист
Колеги, ама все пак човекът питаше от трите кой да си купи, той и сам може да види как му пасват в ръцете. С разправии ще му помогнем ли? Един харесва дадена марка, друг предпочита друга марка, това е нормално, но никой не е по-малко човек от другия, нали? Нека да дадем на питащия разумни аргументи, защо едното е по-добро от другото, а не "...абе щом е по-скъпо, значи е по-добро..." или "...аз от сто години ползвам само тази марка и затова тя е най-добрата...". Ясно е за всички, че едва ли има перфектна машина, но всеки трябва да си направи сметката какъв компромис е готов да направи за да си вземе една или друга - компромис с цената, с къртенето, с тежестта й, с формата, с цвета й и т.н. Иначе едно елементарно питане се превръща в обикновена препирня без полза за никого, което едва ли е целта на форума ни. Поздрави на всички!
Vulio - напреднал
Хех, от толкова много мнения и противоречия, какво стана накрая, каква машина си взехме? =D>
forski - специалист
Здравей колега,аз имам този Black&Decker който си показал в първия си пост.Купих го преди около година и половина от Практикер за 160лв. на примоция,до момента си работи нормално и не съм имал никакви проблеми с него.

p.s. Използва се подобаващо,ремонтирам къща :lol:
kalin2505 - специалист
Здравейте, известно време ме нямаше, както и да е. Случайно попаднах на това http://megashop.bg/bosch/%D0%95%D0%9B%D ... _info.html
и на това http://electron.bg/dewalt-d25114k-p-713 ... 59_260_284 неви ли се струва малко съмнително
valat111 - специалист
И какви са съмненията ти? темата започна по друг начин B&D или Скил...нямам впечатления от БиД, но скилчето го имам...не е за професионални цели...сравнявам го с Макита HR2470, който ми откраднаха...уникален перфоратор е. Скилчето си има достатъчно добър удар и си върши работата, но има нужда от повече почивка...за Б и Д нямам мнение.
kalin2505 - специалист
Тази голяма разлика в цената за един и същи продукт не е ли странно
marian1 - майстор
Приятелю, защо си мислиш че като се обадиш, няма да ти кажат - оооо тази обява е стара, или оооо станала е грешка ....както ей тези хубавци http://www.thispay.com/catalog/index.ph ... uctId=5905 разгледай обявата - тя била само за короната - водача бил отделно .... :lol:

Тема "млоя за мнение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: