Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
LazarGanev - "Велик майстор"
sez_djebel написа:
В директен превод по думи и ред е така - "лесно да дойде" , но по значение е " лека работа" ! Поради това по горе съм писал "Означава " , а не " се превежда " ! :?:
Директните преводи в много езици изглеждат понякога смешни , но това е положението ! :)
Мерси, а забелязваш ли колко лесно и приятно се общува сега в темата (след модераторската метла :wink: =D> )?
BARD - специалист
Лазаре това че някой от модераторите е помел из темата не означава че и сред тях няма РОДОЛЮБЦИ иПАТРИОТИ. :)
Добре че този път нямаше ваши и наши при почистването ,метлата беше еднаква за всички е основният виновник пак го пропуснаха.

http://bganev.com/
BARD написа:
Лазаре това че някой от модераторите е помел из темата не означава че и сред тях няма РОДОЛЮБЦИ иПАТРИОТИ. :)
Не вярвам някой да не е такъв. Ако някой има комплекси за избиване - спокойно може да отвори нарочно собствена тема или да блогва, както е модерно, а ако участва в чужди теми - нормалното е да спазва добрия тон! :wink:
pavkatay - майстор
Ебахти и темата.
И аз се доредих да кажа 'добре дошъл'. :)
То не, че опашката беше голяма (май включваше само Стефан). :-P
пп. Не е нужно да се отъждествяват мазните мангали от (например) село Мечка и автора на темата само защото се числят към етнически или малцинствени групи. Това е несериозно.
И от едните и от другите , че и от третите и четвъртите има и мърша и сериозни личности.
sez_djebel - специалист
pavkatay написа:
Ебахти и темата.
И аз се доредих да кажа 'добре дошъл'. :)
То не, че опашката беше голяма (май включваше само Стефан). :-P
пп. Не е нужно да се отъждествяват мазните мангали от (например) село Мечка и автора на темата само защото се числят към етнически или малцинствени групи. Това е несериозно.
И от едните и от другите , че и от третите и четвъртите има и мърша и сериозни личности.
Отговарям само на думите в кавички - Добре заварил ! :wink:

!

А че всяко стадо си има черна овца ??? - Вярно си е !
Окака Чука - специалист
Slm arkadaş, hoşgeldin :)
Ama... dıkkat-burda çok köpekler var :wink:
Bır şey...

Добре дошъл! :-D
Стефко - специалист
Имах голямо желание да науча турски език. Но приятелите ми заминаха на голяма екскурзия, и повече не се върнаха. Успях само да се науча да броя. Добре ще е, ако пишете и в превод какво означават думите на български. Така може да науча някоя нова дума.
mita6kiii - специалист
Здравей колега!

п.п. Момчето просто каза едно здрасти,пък некои се оа...те.
E Стефко, ти до Христова възраст като не си научил езика, след това ли смяташе да го правиш? Нищо, сега е лесно - има преводачи:
"Здравей приятелю, добре дошъл :)
Но ... Има много кучета тук :wink:
Нещо, което ..."

Тема "Здравейте ! Аз съм Сезго от Джебел !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: