Най - вълнуващия въпрос зимно време.
пет яну 29, 2021 5:36 pmДимитър....... написа:
пет яну 29, 2021 3:31 pmKaselvilt написа:
ср яну 27, 2021 6:09 pmДимитър....... написа:
Да не я прегрявате тая камина и затова постоянно да драйфа от разширитела,калибриран ли ти е тернометъра на камината?
Не системата не разполага със термометър
Охоо,те нещата са ясни,щом няма термометър какво остава за другите неща,някой си е правил експерименти явно,няма да се учудя и тръбите да са от полипропилен-че и такова видях,викнете човек който разбира-трябва да се преправя цялата система,иначе ще стане беля.Успех!!!
Ми тя вече е станала белята, а от тука натам по зле няма да става, Димитъре.
Kaselvilt - помощник
Сега срещнах следващия проблем не мога да намеря РС между 8-12л хоризонтален или вертикален цилиндричен но трябва да е десен задължително заради местото на монтаж ,някои ако има информация от каде мога да поръчам ще съм благодарен.
съб яну 30, 2021 3:04 pmKaselvilt написа:
Сега срещнах следващия проблем не мога да намеря РС между 8-12л хоризонтален или вертикален цилиндричен но трябва да е десен задължително заради местото на монтаж ,някои ако има информация от каде мога да поръчам ще съм благодарен.
Намерих го в Гугълът, още на 1во четене.
Няма ли възможност да се затвори системата?
Kaselvilt - помощник
съб яну 30, 2021 5:19 pmТрифон П.Трифонов написа:
съб яну 30, 2021 3:04 pmKaselvilt написа:
Намерих го в Гугълът, още на 1во четене.
Няма ли възможност да се затвори системата?
Във секи един сайт който уж го предлагат няма наличност относно затваряне на системата лятото сега нямам аз възможност търся евтин вариант за сезона
съб яну 30, 2021 7:14 pmKaselvilt написа:
Ясно. Тогава няма да сбъркаш с всеки десен, дори и по голям, който се събира в отреденото му място. Няма да е много по скъпо.
Бе, като гледам- цената на отворени и мембранни съдове е съизмерима.
Нищо не пречи направо един мембранен РС да се монтира в килерното, а на лято да се преправя.

Тема "Проблем със парно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: