Абе тези 2-3% наистина не биха се усетили от хората, но я кажете аз как бих могъл да докопам 0,02? 

ivanovbg написа:Абе тези 2-3% наистина не биха се усетили от хората, но я кажете аз как бих могъл да докопам 0,02?
ivanovbg написа: Та единствения начин да забогатееш е като прецакаш определена бройка хора.Това ме изумява! На това му се вика тарикатлък.
BAlexandrov написа:Я кажи някой друг?ivanovbg написа: Та единствения начин да забогатееш е като прецакаш определена бройка хора.Това ме изумява! На това му се вика тарикатлък.
Има и други начини да се спечелят пари, а икономиката изобщо не ти е ясна
ivanovbg написа:За съжаление не е ценностна система, а гола истина. Парите в една държава са точно определено количество - нито нарастват, нито се увеличават. Е може да се увеличават с % инфлация, но това е друга тема.Явно си пропуснал предишния ми пост! На въпросите ти вече е отговорено, и както виждаш твоята истина пак се разминава с действителността! Така става, когато "истината" я четеш по жълтите вестници, статии като в момента коментираната или от "по-сериозни" източници, като новините по телевизията да речем!
Та единствения начин да забогатееш е като прецакаш определена бройка хора. Ако е законно още по добре. Та когато вече натрупаш достатъчно пари идва и властта и така си правиш законите, че да прецакваш повече хора с по малко.
Та такъв е живота Тани. Честен милионер не може да съществува.
ivanovbg написа: Можеш ли да кажеш защо сиренето е по евтино в Германия и ханс взима 2000евро заплата, а тука при по скъпото сирене Пена не може да вземе 500лева? Според мен някой я прецаква и става по богат. Или има друго "икономическо" обяснениеИкономическите термини са себестойност, рентабилност и качество. Ако не ми вярваш, запали колата , отиди да си купиш няколко литра мляко от някой фермер, направи си сирене и сметни колко ти е излезнал килограма. Сметни си всички съпътстващи разходи плюс надника си!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: