Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
chapara - майстор
чет мар 13, 2025 1:00 pmSvetoslavoff1 написа:
Здравейте,
Някой има ли лични впечатления от акумулаторния тример на Парксайд PPFSA 40Li C2? Да уточня, клипчета в Тубата съм гледал. :)
Благодаря!
Svetoslavoff1, а това е темата за моторни коси, Мой😯

:partyman:
Цветомир Димитров - специалист
Може, но ще оплита кордата, на главите на McCulloch има един канал на главата, който скрива това. Оригиналната P35 на McCulloch събира 3 мм корда.
[/quote]
Точно затова ми е,2в1-хем 3мм корда,хем хуската,всичко й е оригинално на старата,филтри,свещ,нов резервоар.Не знам защо ми направи проблемите миналата година,а вече не ми се наливат големи пари в нея,вкл.куриерски до хускварна,която най-близо ми е Лом,един карбуратор нов е 120 кинта,за мен това си е сума.За момента е закрепена,след няколко дни ще мине през тахометър да се настрои,и каквото излезе,верен другар през годините е тя... :)
Svetoslavoff1 - майстор
чет мар 13, 2025 3:18 pmchapara написа:
чет мар 13, 2025 1:00 pmSvetoslavoff1 написа:
Здравейте,
Някой има ли лични впечатления от акумулаторния тример на Парксайд PPFSA 40Li C2? Да уточня, клипчета в Тубата съм гледал. :)
Благодаря!
Svetoslavoff1, а това е темата за моторни коси, Мой😯

Що, акумулаторните безмоторни ли са !? :)
Virtex - майстор
ср мар 12, 2025 9:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
... Между ушите трябва да има нещо....
+
ср мар 12, 2025 9:30 pmchapara написа:
Правиш се на умен, но не си, и уши нямаш, камо ли друго между тях...

Големи хора, а се държите като малки деца...
чет мар 13, 2025 5:42 pmVirtex написа:
+

Virtex, между
"Чапар, с тези уши, които настройват Балканчето, може да настроиш карбуратор на моторна коса или резачка, но има съществена разлика. Между ушите трябва да има нещо."
и
Правиш се на умен, но не си, и уши нямаш, камо ли друго между тях
Престъпваш правила на форума, колко профила ползваш господин никой? :axe:
Нарушаваш права, наглец

има съществена разлика.
Освен това личи явна некомпетентност. Нищо общо в настройване на карбуратор на мотопед и карбуратор на моторна коса.
chapara - майстор
чет мар 13, 2025 5:42 pmVirtex написа:
+

Някои сме пораснали, други май не.
Когато съм изпратил някого във врагове, просто го игнорирам, да не го виждам,а и той мен. Как аджеба ме чете и твори върху ми. Простото обяснение е че ползва няколко профила. Защо? А и във всички форуми зная че е забранено да имаш повече от един. Кой сега е непорасналия🤔
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет мар 13, 2025 8:20 pmchapara написа:
Когато съм изпратил някого във врагове, просто го игнорирам, да не го виждам,а и той мен. Как аджеба ме чете и твори върху ми. Простото обяснение е че ползва няколко профила. Защо? А и във всички форуми зная че е забранено да имаш повече от един. Кой сега е непорасналия🤔

:? :shock:
Някой наема ли се да му обясни?! Моля!
Децата вярват в Дядо Коледа, докато не пораснат.
chapara - майстор
чет мар 13, 2025 8:34 pmn_a написа:
чет мар 13, 2025 8:20 pmchapara написа:

:? :shock:
Какво се почесваш там къде не те сърби Каке? Та ти си издигнала в култ непорасналия, просто ти чета подписа, нищо лично. Не обичам хора които се правят на неразбрали! Аз седя тук не за интриги, нямам време за такива, седя и помагам на хора доверили ми се, ежедневно, въпреки и моите си ангажименти.
Пак ще кажа, всеки който иска съвет да заповяда, без никакви финансови ангажименти ще поема и може да разчита на подкрепа, на никого не съм отказал. Такъв съм и така съм възпитан.
hidrazin - майстор
Да вземете да се вземете ли? :shock: :?
К'во не моете да разделите, така и не разбрах.
Ако не можете, дайте аз да го разделя... Взимам комисионна само 33% - като асфалт паша. :-D

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: