Вече е готов и другия климатик и в момента работи само той. Като имам време ще направя снимки и ще пусна повече информация. Работи доста добре като цяло, а циркулационната помпа съм я спуснал максимално близо до водата и няма проблеми за сега.

-термопомпа въздух-вода , обаче външното тяло да е в мазето -а сега де.
 -термопомпа въздух-вода , обаче външното тяло да е в мазето -а сега де. 
.gif)

Чаро -доставих ти това удоволствие да се посмееш
 Чаро -доставих ти това удоволствие да се посмееш   ) , знам ама не исках да подсказвам , имах предвид тялото да е подготвено за някакви въздуховоди , гъвкави или твърди -които да се извеждат навън , единия да смуче- другия да връща .Но не мога да си ги представя на повърхността -нещо от рода на -английски двор ли да прилича , или да излизат по нагоре завити с колена странично , и снабдени с залозийни решетки
 ) , знам ама не исках да подсказвам , имах предвид тялото да е подготвено за някакви въздуховоди , гъвкави или твърди -които да се извеждат навън , единия да смуче- другия да връща .Но не мога да си ги представя на повърхността -нещо от рода на -английски двор ли да прилича , или да излизат по нагоре завити с колена странично , и снабдени с залозийни решетки