stoianov_n написа: Ще ти го кажа, много просто, такива като теб мога да ги разбера, само по начина който слизат от колата....и въобще не ги оставям да кажат и дума?Аз пък такива като вас почнах да ви познавам. Най-вече тия, които като ги питаш нещо по-сложно с 2-3 термина и почват да заекват. Или не знаят къде е ЕЦУ-то на колата, да го покажат. Автодата и за това ползват, а?

Kirilpm написа:Аз не бих се нагърбил да го пратя при познат колега,още по малко при приятел,после как да му обясня защо съм му го пратилТой ще остане много доволен. Казва ми пари, казвам му дали ще се прави. Идвам и му нося парите. Не го занимавам с глупости, не го лъжа и не бавя с парите. Ако не ми е угодно - не я оставям. Не обичам да си губя/губим взаимно времето. От мен парите(ако ги имам), от него работа така, че да не идвам цяла седмица да питам до къде е стигнал и не такава работа, че да се връщам още 20 пъти при него, защото нещо не е довършено както трябва.![]()
![]()
Ако ще ме бави с дни или седмици или се връщам повече от няколко пъти при него за едно и също нещо, почвам с думите "Пошёл ты на хуй!"
Последна промяна от toolegittoquit на вт яну 12, 2016 12:22 am, променено общо 1 път.