Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Какъв хейт бре, пич? Просто ми е писнало да отговарям на някакви заядливи подмятания, които са направени не с цел да се достигне до някаква истина или знание, а да се дискредитира отсрещния. И какво - успя ли да постигнеш нещо? Честито.
Не си видял нищо фрапиращо, но не коментираш точно посочената от мен разлика. Гледай го отново и отново. Да, може би не е тенденциозен, но има грешки, които го карат да изглежда такъв.

И като Фестула има много подобни, на много по-ниски цени. И Керхер имат профи модели, и Лавор/Комет, и всички, за които произвеждат Нилфиск (Бош, Макита, Щил, Хускварна, Милуоки, ...) и тези на Стармикс (Бош, Метабо, Хитачи, Флекс,...). Двумоторните са съвсем друга бира от двуконтурните (повечето профи машини са такива).

Питай и ще ти бъде отговорено. Когато задаваш заядлив въпрос, ще получиш заядлив отговор. Жалко че като модератор не разделяш двете :(
Virtex - майстор
вт мар 10, 2026 7:37 amChefo77 написа:
Питай и ще ти бъде отговорено.
Това и правя, ако не забелязваш.
Когато задаваш заядлив въпрос, ще получиш заядлив отговор. Жалко че като модератор не разделяш двете :(
Питах нормално, но в твоят свят това изглежда не е нормално.

Такова становище:
вт мар 03, 2026 9:26 amChefo77 написа:
Чак с Фестула сравнение не може да се прави
без никакво обяснение не може да се вземе на сериозно. Това е точно хейтене от сорта "аз имам X, вие се оправяйте с YZ"

За теб нормалното е да се правиш на велик:
ср мар 04, 2026 4:30 pmChefo77 написа:
Докато опитът е само зад клавиатура и четене на данни, ще питаш защо :wink:
Големият опит сигурно не ти позволява да прочетеш какво е попитано. PIP ти показа как се отговаря нормално, не великият майстор, знаещ всичко навсякъде.
вт мар 03, 2026 8:56 pmChefo77 написа:
Ако обясниш на слепец какво представлява синия цвят, ще те разбере ли? Толкова за нуждата от обяснение.
Това според теб нормален въпрос ли е ? Вземи слезни от небесата, явно синият цвят идва от представата, че ти си в небесата, ние сме слепи :)

Но както каза:
Когато задаваш заядлив въпрос, ще получиш заядлив отговор. Жалко че като модератор не разделяш двете :(
Зададох нормален въпрос, който отново - PIP отговори подобаващо, без да се прави на велик като теб (виж цитати по-горе с цвета).
Жалкото е, че ти намесваш модераторската дейност - но това го правите всички, когато не ви е удобно когато пиша нещо из форума. Това не отговаря много на претенциите ти, изразени по-горе. Никъде не съм споменавал нищо за модераторстване, когато задавам въпроса, за да намесваш този факт и да извърташ дискусията как съм бил модератор, а не мога да задавам въпроси.
Chefo77 - майстор
Това всичкото сам ли го измисли, или използва ChatGPT?
Не, пич - аз НЯМАМ Фестул прахосмукачка, вероятно няма и да имам - защото имам достатъчно добри заместители, за които съм чел достатъчно съм изпитал разликите между каталожни данни и опит на гърба си. Но на човек, който вероятно е толкова скаран с техниката, че не разбира разликата между двете, това не може да му се обясни. Затова беше и за слепеца - че трябва да имаш БАЗА, за да ти стане ясно. Ама нейсе.
Пък това за мода си е съвсем на място. Няма никаква логика за такава функция на такъв форум да назначаваш лаик...
zz_stefanov - майстор
Я кажете от експлоатационна гледна точка каква е ползата от двумоторна срещу такава с равностойна мощност едномоторна прахосмукачка.
Chefo77 - майстор
вт мар 10, 2026 12:40 pmzz_stefanov написа:
Я кажете от експлоатационна гледна точка каква е ползата от двумоторна срещу такава с равностойна мощност едномоторна прахосмукачка.
Ако въпросът е и към мен - предполагам по-малък е товарът върху моторите, съответно по-дълъг живот на всеки от тях. Не съм се интересувал от такива машини, защото за моите нужди са обемни и тежки - по-подходящи биха били за употреба на място, от което няма да ги местиш. Предполагам знаеш, че има и тримоторни такива.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: