пет окт 10, 2025 1:59 pmТрифон П.Трифонов написа: Верига хвърлям чак когато няма какво да се заточва.От няколко години ползвам Щилски вириги и на зъба има чертичка до къде да се заточва.
Трифне,ти като фен на Щил не го ли спазваш?
пет окт 10, 2025 1:59 pmТрифон П.Трифонов написа: Верига хвърлям чак когато няма какво да се заточва.От няколко години ползвам Щилски вириги и на зъба има чертичка до къде да се заточва.
ср окт 01, 2025 4:03 pmMamaMy написа:ср окт 01, 2025 11:46 amТрифон П.Трифонов написа: Моята е 43м3. С оригиналната верига само я отпускам върху дървото. Забива гребена на момента и си реже сама.Ай посмали малко манго!
Не смятам за нужно да експериментирам, при такава работа.
пет окт 10, 2025 2:55 pmvlax написа:Чертичките са за читанките, а аз спазвам каквото си искам.пет окт 10, 2025 1:59 pmТрифон П.Трифонов написа: Верига хвърлям чак когато няма какво да се заточва.От няколко години ползвам Щилски вириги и на зъба има чертичка до къде да се заточва.
Трифне,ти като фен на Щил не го ли спазваш?
пет окт 10, 2025 8:24 pmMamaMy написа: Мисля, че човек не трябва да се хвали с това, че си е свършил работата за която му се плаща. Щом е взел пари, това вече е негово задължение. Виж ако си търси оправдание, че някъде се е издънил най-левашки такова винаги може да се намери. Това показва липсата на професионализъм. Последното много често се забелязва в държавни служители защото дори на самите тях им е ясно, че не са за посочената длъжност, а са парашутисти назначени с разни роднински или икономически връзки.Може да злобееш колкото си искаш.
Относно резачката, на клипа виждам две дървета и една резачка. Съвсем не е сама. Едното дърво и дава газ.
ср окт 01, 2025 4:03 pmMamaMy написа:"Колега", аз съм професионалист. Тази работа се заплаща доста добре, но за конкретните две дръвчета не съм взел стотинка. Уменията съм ги придобил заплащайки курсовете си.ср окт 01, 2025 11:46 amТрифон П.Трифонов написа: Моята е 43м3. С оригиналната верига само я отпускам върху дървото. Забива гребена на момента и си реже сама.Ай посмали малко манго!
Не смятам за нужно да експериментирам, при такава работа.
чет окт 09, 2025 10:23 pmпишман_майстор написа:Веригата беше фабрично запечатена в плик с фабричните описания и брандирана.![]()
Странна работа.
Предполагам си я замерил и сравнил с описанието или?
То чак пък разминаване да има толкоз....
Ако се окаже , че е 1.1 и въпреки всичко пак затяга, вероятно някое звено е извън размер...
Или е сбирщайн с 1.3 ...
Аз поне друго обяснение нямам.
Странно.
пет окт 10, 2025 8:56 pmTo&To написа:Вероятно това 1.1, на този производител, е по-особено 1.1.чет окт 09, 2025 10:23 pmпишман_майстор написа:Веригата беше фабрично запечатена в плик с фабричните описания и брандирана.![]()
Странна работа.
Предполагам си я замерил и сравнил с описанието или?
То чак пък разминаване да има толкоз....
Ако се окаже , че е 1.1 и въпреки всичко пак затяга, вероятно някое звено е извън размер...
Или е сбирщайн с 1.3 ...
Аз поне друго обяснение нямам.
Странно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: