Бе всичките са почти еднакви, 20 лева къде не си ги дал.Стягата на моята е добре, ама се счупиха двете лостчета още в началото - пластмаса са, не си знам силата
.Сега съм набил по една шпилка и така си я карам.

sreky написа:Купих я,нищо общо с лидълската-по тънка ламарина,по малък профил.Монтажа е малко по лесен ама тва не ни грее.лидълеца беше 15 лв по скъп ,но си ги заслужавашеДа не я ли вземам - чудя се ??? Въпроса е дали врътките на стегите няма да ми останат в ръцете ?
sreky написа:Купих я,нищо общо с лидълската-по тънка ламарина,по малък профил.Монтажа е малко по лесен ама тва не ни грее.лидълеца беше 15 лв по скъп ,но си ги заслужавашеЕ аз тогава писах (след като колеги се оплакаха, че не са успели да си купят), че видях още по добра такава маса ADW в Алати, но на още по-висока цена. Който иска по-яка, а и може да си я позволи - може и от там да си купи...
fore написа:Имам ги и 2те,врътките и на 2те са пласмасови,профилите са ламарина,но Лидълеца е по дебела и е 4 на 4 профила,докато тази от 20 лв е 2 на 2 профилsreky написа:Купих я,нищо общо с лидълската-по тънка ламарина,по малък профил.Монтажа е малко по лесен ама тва не ни грее.лидълеца беше 15 лв по скъп ,но си ги заслужавашеДа не я ли вземам - чудя се ??? Въпроса е дали врътките на стегите няма да ми останат в ръцете ?
Ти откъде си сигурен че Лидълската е по масивна- имаш я или по спомени ?
Сравнявам ги по снимките- от упътването на Лидълската- там има картинки с разглобени профили (стягата)- и там са ламаринени, и тая в Пикадили беше пак от ламарина-профила. Подобни ми изглеждат.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: