Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.

вярвате ли в безплатна екологичночиста енергия

Анкетата завърши на ср юни 13, 2007 8:26 pm

61%
да
17
14%
тва е за оптимисти
4
11%
нема такова животно
3
14%
не съм се замислял по въпроса
4

Общо гласове: 28

emil_v r - майстор
Революционна идея - вместо да се развиват свободните енергии , по - добре да се освободят сегашните енергии . Те в началото са били свободни . Да се оплача , изкопах си кладенец за свободна вода , сега ми искат такса :)
Osiris - специалист
emil_v r написа:
Революционна идея - вместо да се развиват свободните енергии , по - добре да се освободят сегашните енергии . Те в началото са били свободни . Да се оплача , изкопах си кладенец за свободна вода , сега ми искат такса :)

аз бих пуснал ена тръба вътре и после ше го замаскирам и с помпа ше си вадя водата :?
ELEMENTAL - специалист
Не знам колко ти е дебита на кладенеца, обаче кладенците за лично ползване подлежат само на записване в Басейнова дирекция.Такси слагат само на селскостопанските кладенци с дневна консумация над 10 куб. м. на ден.
emil_v r - майстор
Още не са ми искали такса , само регистрация на геранчето ми ,под заплаха от глоба 500лв . Да бъдем обаче оптимисти :) . Колкото до таина тръба ,и засипване на герана Озирис - 45 години съм се крил , докога ще се крием ? Даже по-лесно ми е аз да хвана гората (Созопол ) .Ще направим пияната чета на геранджиите . :axe: Електричеството си е еко,и свободна енергия за мен . Само трябва да се освободи ,... от новото робство :) . П.С. Ти Елементал , докога ще досаждаш с тия лампи?
emil_v r - майстор
Ааа, казвам го шегуваики се - радиолампи , илъчващи топлина . За аналогово съм съгласен :sad: Какво лампово си си направил ?
ELEMENTAL - специалист
Преди време бях си правил нискочестотен усилвател с радиолампи-вадеше страхотен звук, изкривявания не се долавяха.Като цяло звученето на един лампов усилвател не го доближават нито транзисторните, нито интегралните такива.Затова-по-хубаво от ламповото няма(е поне що се отнася до усилвателите).
emil_v r - майстор
Не съм мн. съгласен , само без спорове ! Правил съм си клас А с ЕЛ84 , противотакт ел84 , клА със ГУ 50 , противотактно ЕЛ 34 . Единствено уважавам последното ( противотактно с. ЕЛ34 ) . Хептем помразих лампите с новата чисто търговска вълна . След като се оказа че ООВ по пр. ток внася изкривявания , и навиването на изходните трафове девалвира ... Единствено хубаво при лампите е някаква магия , както при дизелите , виждаш че са по- скапани но си ги обичаш :-D
ELEMENTAL - специалист
Пък и можеш да си притопляш вечерята на тях :-D
Osiris - специалист
Сайта е отново актуален на същия адрес
http://www.newenergybg.com :megaeek: :2thumbs:

Тема "Нов сайт за свободната енергия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: