infomar написа:...той намира следи от експлозива „Термит“ („Thermite“) и високи концентрации серен прах, който се отделя от „Термит“-а. „Термит“-ът представлява екплозив, който е толкова силно запалим, че може да разтопи стомана и да мине през стоманена конструкция абсолютно безпрепятствено. Освен това, „Термит“ е патентован екплозив, използван при разрушаване на сгради.Първо вземи си оправи линковете че нито един не работи, дори и в предния ти пост.
Бяха разчистени руини на дълбочина 22 метра и ширина 92 000 кв. м, като за тази цел се наложи да се преместят над 300 000 тона пясък и камъни.
Второ - термитът никога не е бил експлозив. И изключително малко термитни смеси съдържат сяра - не повече от 2%.
Термитът почти не отделя газове. Сярата намерена в останките основно е от гипсокартона. Че той картона си е бъкан със сяра бре.
Я погледни на клипа колко термит трябва за да стопиш едно парче желязо - почти една кофа.
Сега остава да ми обясниш и как са задържали термита на вертикалната колона че да не изтече и да може да я стопи.

Между другото хич не ме интересува как точно са съборени кулите. Важното е къде ти се губят 500 000 тона.
По-горе помолих да ми сметнеш тези 500 000 тона какъв обем имат - поне приблизително. Ще можеш ли?
И продължавай да търсиш данни за количеството отпадъци. Това че не намираш изобще не означава че такава няма.
Гледай сега тук за термита - колко трябва за една релса. И даже я подгряват предварително.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PG6WHpYZIcs[/youtube]
И само не разбрах - последно самолети имало ли е и намерени ли са останки от тях?