На моя модел гледам филтъра е 25лв., ама като знам жените, колко разбират ще трябва да огледам сегашния на кЪФ хал е, че майка ми две години чистела само праха от "циклона", който е на дръжката на Самсунга и, докато един ден не я взех да почистя, колата та и обясних, че освен нея има и вътрешна торба и тя също се чисти.
Нейния Самсунг е с платнена торба за многократна употреба. Отзад на торбата има един клипс, който се вади, когато се чисти.
Ти пак си добре. на мен като ми донесоха една и какво да видя. В место торбичка сложили хората найлонова чантичка. Сега като го разправям звучи като виц и много ме е яд че не го снимах. И понеже са си михлюзи така ми я и оставиха. Ако бяха поне малко с акъла си щяха поне боклука да изхвърлят. Не знам колко са я ползвали така но имаше доволно количество боклук. Та ако не видях чантичката вътре имаше да се чудя какво и не е било в ред та са ми я донесли за ремонт.
А въпросните филтри на филипса освен, че се пукат като се задръстят почват и да се гърчат от топлия въздух от двигателя. Моя модел го дават че е 2 kW и си грее порядъчно. .Та взимай мерки о време да можеш поне рамката да ползваш. А ако купуваш нов сравни колко е нагъсто нагъната. хартията