Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
MamaMy - майстор
вт ное 18, 2025 7:46 amn_a написа:
Сега, аз каквото черно пророкувам, не се случва, та да ме е много срам, но заради теб ще го направя.
Като го одухат ветрове и като се разклатят всички връзки...
Впрочем, подът какво е?
Кака всичко изглежда стабил. Не знам Пиплека как заварява, но все пак го прави за себе си. Спънал е стените с диагонали, покрива е от почти завършени ферми, пода е бетон. Ще кара с години. Те какви бараки държат и не падат, та тази изпипана конструкция... :supz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Плоскостите към конструкцията. Чувам как скърца по вятъра и как се уширяват отворчета
MamaMy - майстор
Не бъди чак такава оптимистка. Ако са ги хванали с подходящите винтове няма да мръднат 50 години. На един от клиповете които гледах единият монтажник обясняваше, че когато правели за себе си в предварително пробитите отвори цръквали по малко полиуретанов силикон. Ако това е направено тука няма да мръдне. Този същия обясни, че въпреки, че винтовете са поцинковани, църкат и малко върху главите против корозия. Не знам точно тези панели с каква сглобка са, но за мен си аз бих мазнал по една линия полиуретан и там. Всичко зависи от съотношението мерак/мързел

Тема "Ще си правя гараж." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: