Никой не нападам.....
.
в края на краищата задлъжнях и си взех въпросния електрожен и нещата веднага потръгнаха.Изплати се още първия месец и така до сега. Аз се занимавах професионално със заваряване и винаги ще съм от едната страна на дилемата и не съжалявам. Съвети не давам, ама ако става въпрос за домашно ползване, то поне да се плаща за нещо, което си заслужава (цена, възможности и най-важното покупателната способност). Най-много се дразня, че в България се продават и РЕКЛАМИРАТ електрожени (и други машини) , които не отговарят на НИКАКВИ изисквания и са само комерсиална стока..все едно си купуваш радио
. А нещото, което направо ме вбесява е, че даже дръзнат да се сравняват с качествените такива машини, по цена и по какво ли още не. Погледнете описанието на Райдера в по-предишният ми пост...........това се наказва по закон в белите страни
Търговеца няма право за заблуждава клиента.........

И ако ти си допуснал грешка да си купиш хоби машини и да ги ползваш професионалноНе е толкова като грешка, ама нямах необходимите средства да започна с тоя занаят от по-горно стъпало. Но не стартирах успешно с евтините машини,........