• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
gnt69 - майстор
GalinBelos написа:
Къде ги гледате тия неща ? На мен в сайта на лидл ми излизат са мо да 12.06 . :?

Ето. :partyman:

https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/#/5d62 ... yer/page/1
Гост - специалист
Kaто гледам- другата седмица доста хора ще са с ~180 лв. назад...
Малкият акумулаторен винтоверт заслужава ли си, ако говорим за домашни нужди? Ще се справя ли с видии в мдф/пдч? Има ли възможност да му се прикрепи малка бургия за пробиване на мдф/пдч? Или разпробиване на малки болтчета - говорим за лаптопи/телефони?
Трябва ми нещо сравнително компактно и на батерии, но и да има все пак някакви възможности :-D .
naB4o - специалист
Аз ще олекна със 100 лв, за ръчното циркулярче. За дребни срезове, ще трябва да ми върши работа. Няма почти такива на пазара или са над 180 лв. като за подобна цена има ейнхел, и ми се струва че лидълското ще е по-добре. Мнение за него?
fore - майстор
JuneK написа:
Малкият акумулаторен винтоверт заслужава ли си, ако говорим за домашни нужди? Ще се справя ли с видии в мдф/пдч? Има ли възможност да му се прикрепи малка бургия за пробиване на мдф/пдч? Или разпробиване на малки болтчета - говорим за лаптопи/телефони?
Трябва ми нещо сравнително компактно и на батерии, но и да има все пак някакви възможности :-D .
Импакта има удар и доста Нютони - 180.
Ако примерно си купиш от бургиите с шестостенна опашка може и да пробиваш са тях. Но този удар не знам дали няма да ти пречи при включване. Обороти има.
Тази машина е идеална за завиване на дълги видии в дърво. Тежка е и макар че изглежда компактна ще уморява ръката пак.
kolcho - специалист
cholev написа:

Добро е циркулярчето. Аз лично съм доволен.
Така е - машинката се характеризира с неточна скала, проблеми със свалящия механизъм, луфт в шейната, кретенско оразмеряване на фиксаторите - как подобно нещо да не се хареса на г-н Чолев, та идеалните машини за него са точно такива!
:lol:
pgt - специалист
fore написа:
JuneK написа:
Импакта има удар и доста Нютони - 180.
Ако примерно си купиш от бургиите с шестостенна опашка може и да пробиваш са тях. Но този удар не знам дали няма да ти пречи при включване. Обороти има.
Тази машина е идеална за завиване на дълги видии в дърво. Тежка е и макар че изглежда компактна ще уморява ръката пак.
fore според мен човека пита за малкия верт, който е от горе на картинката, а ти му обясняваш за долния :wink:
Прикачен файл:
New_tools.jpg
fore - майстор
За малкия - Той няма обороти и с него пробиването е невъзможно !!!
cholev - майстор
kolcho написа:
cholev написа:

Добро е циркулярчето. Аз лично съм доволен.
Така е - машинката се характеризира с неточна скала, проблеми със свалящия механизъм, луфт в шейната, кретенско оразмеряване на фиксаторите - как подобно нещо да не се хареса на г-н Чолев, та идеалните машини за него са точно такива!
:lol:
Ева ли го. Ти като теоретик може и така да охарактеризираш, а аз я имам машината и понеже правих разширение на работилницата от дърво изцяло(всъщност все още го правя) 2 месеца си режа с машинката с кеф. Проблем със свалящия механизъм нямам, луфт в шейната не съм забелязал, не разбрах с фиксаторите какво оразмеряване- видяхме че и на италианеца не му харесаха и ги смени. Скалата ще я проверя довечера- ползвам рулетката и бай лазар
cholev - майстор
fore написа:
За малкия - Той няма обороти и с него пробиването е невъзможно !!!
И с импакта мисля че няма да стане пробиване (нормално). Не съм пробвал, но не му е такава задачата.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: