А каква ти е помпата,на каква скорост работи?Ако има скорости сложи я на най-малката.

ми долу са монтирали една помпена сиситема overtrop  помпата е grundfos  с 3 скорости по каталог отново пише на модул 40 литра на час тези момчета го бяха сложили на последната най-голяма скорост аз вчера гомернах и го сложих на средна скорост кам 40 и няколко литра на час то при помпата си има някака джидцавка която е както топлавак и показва някакви литри на час те го бяха сложили на около 60 литра на час
 ми долу са монтирали една помпена сиситема overtrop  помпата е grundfos  с 3 скорости по каталог отново пише на модул 40 литра на час тези момчета го бяха сложили на последната най-голяма скорост аз вчера гомернах и го сложих на средна скорост кам 40 и няколко литра на час то при помпата си има някака джидцавка която е както топлавак и показва някакви литри на час те го бяха сложили на около 60 литра на час  
  твоята помпа каква е и ти на коя скорост я държиш то ако я сложа моята на 1 ва скорост дава около 20 литра на час
 и не знам дали ще греее бойлера то ще грее ама ще го греее за 4 часа сигурно
 и не знам дали ще греее бойлера то ще грее ама ще го греее за 4 часа сигурно  
 разкажи за твоята помпа и настройките

.gif)