Цената му е 24 лв. Вчера го монтирах, вечерта си правих малко тестове. Датчика съм го закачил с метална скоба и термопаста точно на изхода на камината. Сега е много чувствителен. Снощи го бях настроил на 60 градуса, включи се и за една минута изключи при температура на тръбата 55 градуса. Хистерезиса му е 3 градуса, щеше да е хубаво да може да се настройва, но нищо. Сега съм го сложил да включва на при 35 градуса, надявам се да изключва на около 30, което ме устройва напълно. Мисля че при 35 градуса е добре, защото първоначално включва, след няколко минути изключва като се смеси водата и изстинат тръбите и вече на второто включване системата има достатъчно инертност за да не изстива повече, а и огъня не ми загасва като ми се включи помпата като преди, защото точно в момента в който преди ми гаснеше, сега помпата изключва и позволява на огъня да се разгори. 
Ето го и нагледно как изглежда за интервал от около час. Моя датчик все още е на колектора и за това при второто включване изглежда че е включил при спадане на температурата.

Ето го и нагледно как изглежда за интервал от около час. Моя датчик все още е на колектора и за това при второто включване изглежда че е включил при спадане на температурата.