VLADO66 написа:Ако си далеч от Шабла пей сърце,какво друго да ти кажа.

VLADO66 написа:Ако си далеч от Шабла пей сърце,какво друго да ти кажа.
k88 написа:ама ме замислихте да не земе да потане надоло от натоварванетоVLADO66 написа:Ако си далеч от Шабла пей сърце,какво друго да ти кажа.
еми къщата на дядо ми няма абсолутно нищо скоро правихме пода беше от шума 60 г стои си още...ясно ми е че хич не е цвете но за моите възможности си е сбъдната мечта
k88 написа:Има решение и се нарича инжекционни микропилоти,обаче като чуеш цената ще си биеш главата що не си копал още 60-70см.надолу.k88 написа:ама ме замислихте да не земе да потане надоло от натоварванетоVLADO66 написа:Ако си далеч от Шабла пей сърце,какво друго да ти кажа.
еми къщата на дядо ми няма абсолутно нищо скоро правихме пода беше от шума 60 г стои си още...ясно ми е че хич не е цвете но за моите възможности си е сбъдната мечта
ferrari4456 написа:Ами нали архитект го е смятал всичко и си има всички документи.Да не е била с купена диплома?Неспря от началото с тез докоменти и бумаги...форума е направи си сам нали е показвам какво сам направил сам...Спри моляте да говориш за докоменти а ми давай савети за др работи...
ferrari4456 написа:Ами питал съм те за документи, защото повечето неща не съответстват на каквито и да е норми.Сигорен сам че няма да падне
Ти ли реши да копаеш толкова плитко?
Друг вариант е още сега докато не е натежало и поддало да се укрепи около основите.
Моята заметръсна шайба има поне 4 пъти повече арматура, а и си близо до Шабла затова докато не е налята я виж нея.Някой трябва да е луд, ако арматурния план съответства.
k88 написа:Аз казах че я искам на нивото на раиграса така си я преставяхferrari4456 написа:Ами питал съм те за документи, защото повечето неща не съответстват на каквито и да е норми.Сигорен сам че няма да падне
Ти ли реши да копаеш толкова плитко?
Друг вариант е още сега докато не е натежало и поддало да се укрепи около основите.
Моята заметръсна шайба има поне 4 пъти повече арматура, а и си близо до Шабла затова докато не е налята я виж нея.Някой трябва да е луд, ако арматурния план съответства.на моя мойстор къщата е 3 етажна каза че е слагал само желязо Н 8 на една скара такова е имал и къщата му не е мраднала 15 години...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: