Не съм се спрял. Отдалече обмислям Jet-a Axminster Hobby Series TS-250M-2 + маса отдясно заради по-дългите релси за линеала. Ако реша да я взема масата ще изчака докато видя има ли друг начин да увелича капацитета (да монтирам късите релси по-назад). Избора ми е главно заради индукционния мотор. Не съм се обаждал, но имам чувството че няма да имат налична да ми покажат. Ще се боря докрай да вкарат една да си имат за оглед ако ще да пиша до ценралния им офис.
Иначе утре ще обиколя баумакс и практикер и евентуално баухаус (ако снега си даде почивка). Вярно е, че клоня към Jet-a, но първо няма да дам 1500 лв без да съм го видял и чул и второ има голяма вероятност да си харесам нещо на половин цена и пак да върши добра работа.
Но не бързам защото, ако взема гаража ще е чак март месец. Това не означава, че не мога да го взема преди това и да го напъхам на балкона да подлудявам съсединте месец-два.
Оня ден монтирах пак зегето: Жива мъка си е. А най-лошото е, че нямам място един-два стелаж-а да сложа и да си наредя нещата.
Иначе утре ще обиколя баумакс и практикер и евентуално баухаус (ако снега си даде почивка). Вярно е, че клоня към Jet-a, но първо няма да дам 1500 лв без да съм го видял и чул и второ има голяма вероятност да си харесам нещо на половин цена и пак да върши добра работа.
Но не бързам защото, ако взема гаража ще е чак март месец. Това не означава, че не мога да го взема преди това и да го напъхам на балкона да подлудявам съсединте месец-два.
Оня ден монтирах пак зегето: Жива мъка си е. А най-лошото е, че нямам място един-два стелаж-а да сложа и да си наредя нещата.
В малкия град няма такива екстри.Знам, затова избягах. Но колкото повече време минава толкова повече ми се иска да се върна. Тук си търся гаражче няколко квадрата там за същите пари къща ще си купя.