velsi написа: p.s. оказва се, че можело да се получи нормална дискусия и с общи усилия да се търси решението на някакъв проблем.Темата е само 3 страници дотук

velsi написа: p.s. оказва се, че можело да се получи нормална дискусия и с общи усилия да се търси решението на някакъв проблем.Темата е само 3 страници дотук
velsi написа: p.s. оказва се, че можело да се получи нормална дискусия и с общи усилия да се търси решението на някакъв проблем.Може, но трябва да се научи да пита и да уважава мнението на хората дето са си направили труда да му отговарят.
Прикачен файл
velsi написа:... А ако не се бях намесил можеше да е много повече, а информацията в нея много по-малко.Да, ама щеше да е по весело.
velsi написа:Три страници не е толкова много предвид броя участници. А ако не се бях намесил можеше да е много повече, а информацията в нея много по-малко.Ако Тинки беше поне с начално жичкаджийско образование, а не само с закона на Ом щеше да зададе следния въпрос: Колеги, Форда спря да ми пали. Съмнявам се в свещите и управлението им. Някой има ли схемата на свързване на релето на Форд Фиеста ....Благодаря!
ivanovbg написа:Това не е мислене на човек занимаващ се с изграждане на ел инсталации според мен.Не, това е мисленето на мързелив човек. В единият случай ще мина с 1 човек, в другият трябва някой да ми стои в колата, да ми врътне ключа, че аз да меря. Защото това подгряване не работи вечно.
kozl написа: Това, че си монтирал стартер без редуктор влошава положението при палене на студен двигател.Ето го акумулаторът - ЦЪК
Какви са тези акумулаториДай повече данни.
DundyTheCroc написа: Провери какво има в горивния филтър, ако е пълен с парафин, който е станал на каша в студа, има да чакаш да запали.Няма парафин. А за зацепването на ремъците и положението на ГНП - и аз се съмнявах.
Провери как са зацепени ремъците...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: