• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
preslav - майстор
Пяната е огромно удобство за стени, особено ако са неравни - за под не знам как би се държала, все пак има малко раздуване и ще останат кухини, а при тия минимални 3 см. дебелина на листа може да има пропадане, което няма да е фатално за следващия слой.
шоп - майстор
След като открих удобството на пяната никога не бих се занимавал и цапал с бъркане.

Иначе ако листа се натисне с тежести ( аз използвах кашончета с гранитогрес ) нищо не раздува. Трябвт си тежести.
bmahob - майстор
Е що да раздува нали пяната за ТИ не издува въобще.
bmahob - майстор
ШОП от къде г окупуваш тоя фоум борд?
bmahob - майстор
Един въпрос, понеже няма.да смогна с фибранаа изцяло да покрия че ми излязоха една дозина непредвидени разходи, и може би пролетта ще.довърша първия слой 3см фибран, ако мога есента ще го дублирам,НО имам доста вата сттклена на руло останала от ремонта,може ли да я разстеля по плочата временно и да я покрия със стари килими :?
шоп - майстор
bmahob написа:
имам доста вата сттклена на руло останала от ремонта,може ли да я разстеля по плочата временно и да я покрия със стари килими :?
Сигурно е минерална вата, защото стъклена не съм виждал да се продава от над 20 години

Можеш разбира се. Слагай на кръст и не се плаши, с килими или найлони или пък без нищо все ще свърши работа

За фоам борда пиши на лични и ще ти кажа откъде го купувам. Избягвам да рекламирам фирми и да давам линкове
fbr - майстор
Стъклена вата има в хипермаркетите за строителни материали.
bmahob - майстор
шоп написа:
bmahob написа:
имам доста вата сттклена на руло останала от ремонта,може ли да я разстеля по плочата временно и да я покрия със стари килими :?
Сигурно е минерална вата, защото стъклена не съм виждал да се продава от над 20 години

Можеш разбира се. Слагай на кръст и не се плаши, с килими или найлони или пък без нищо все ще свърши работа

За фоам борда пиши на лични и ще ти кажа откъде го купувам. Избягвам да рекламирам фирми и да давам линкове
Писал съм ти, на лични чакам да пишеш, в неделя ще разчистя и ще почна да разстилям, да сложа ли найлон под ватата?
bmahob - майстор
Всичи в сръбския форум слагат тоя теипътен винтил http://www.shop.eec-bg.com/porachka/тер ... вентил-15/
Някой ползвал ли е тая марка? Моя инсталатор ме навива за хертц
gnt69 - майстор
bmahob написа:
Всичи в сръбския форум слагат тоя теипътен винтил http://www.shop.eec-bg.com/porachka/тер ... вентил-15/
Някой ползвал ли е тая марка? Моя инсталатор ме навива за хертц
Аз имам предния модел ESBE TV60. Работи като часовник вече 11 години. :partyman:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Подобрения по отоплителна система" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: