Да бе шоп, чел съм поне 67 пъти за твоя самоделен буфер и съм гледал снимките, но въпреки че е форум Направи сам, много малко хора ще тръгнат по твоя път. Аз също няма да тръгна да си правя такъв, макар да имам техническата възможност, но пък времето ми е ценно. Префаления и вече забравен руски чугуняк нали и той е вързан към този буфер, за какво говорим тогава? 
нед дек 27, 2020 2:36 pmLazarGanev написа: Да бе шоп, чел съм поне 67 пъти за твоя самоделен буфер и съм гледал снимките, но въпреки че е форум Направи сам, много малко хора ще тръгнат по твоя път. Аз също няма да тръгна да си правя такъв, макар да имам техническата възможност, но пък времето ми е ценно. Префаления и вече забравен руски чугуняк нали и той е вързан към този буфер, за какво говорим тогава?Абе ти си чел за буфера ми и си виждал снимки, защото си стара муцуна и следиш форума от години.![]()
Десетки, стотици и да не кажа хиляди рег. и нерегистрирани потребители обаче ги мързи да четът и да ползват търсачката.
Хвърлят си парите на вятъра. Затова и пиша....за да предпаза много хора.
Има и колеги, тук от форума, които ще направят неръждаем буфер с цена 1,5-2лв за литър, който да издържи 16 бара.
Относно руския чугуняк КЧМ 5 стои си в дълбока резерва. Подвързани и чакащ лоши времена.
Дано не дойдат никога, но на него не му трябва нито ток, нито пелети, нито газ.
П.П. ако искаш ми вярвай, но днес даже си мислех да го припаля. Зареден е и само чака да му поднеса кибрита:-)