Човек ти ги съсипа !Съсипан съм

reingar-x написа:Колеги не знам защо се обиждате и заяждате,вместо да се радваме ,че най-после имаме Български производител на инверторна техника.Какво лошо има,че колега от форума е правил тест и е написал резултата,даже за мен е по-добре да има още подобни мнения за произведените от (pansim) машини тъй като съм мераклия за една от тях още повече,че ще има нови модели.Колега,аз обичам да съм точен и ясен в това което пиша , НО ако не съм го написал разбираемо ще трябва да уточним -ЧЕ НЕ оспорвам качествата на машината на Пансим и няма как това да стане, защото съм я виждал само на картинка!
Мисля, че точно на разбиращите би трябвало да е ангажиментПонеже ща не ща се слагам при тях, многократно пиша моята гледна точка
От практична гледна точка, НЯМА китаец, който да ми е хванал окото. Причините са много и са свързани САМО в професионалната му употреба.Това е истината.....това казвам.....нищо повече Аз нямам вина, че е такава.
Отново повтарям.....няма база за сравнение на шир-потребната техника с професионалната. Това са съвсем различни продукти.Казват ми, че заблуждавам участниците.........че защо ми е да го правя?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: