thinkpad написа:Не говорим за ЗИЛ.schuldiner написа:А товарните?За леки автомобили говорим все пак. За товарните не съм и търсил. Не ми и трябва - не карам ЗИЛ.
Писах ти за Шкода Румстър, а не Шкода Мадара.

thinkpad написа:Не говорим за ЗИЛ.schuldiner написа:А товарните?За леки автомобили говорим все пак. За товарните не съм и търсил. Не ми и трябва - не карам ЗИЛ.
Илчо Илиев написа: За това, вземи кола на възможно малко реални км.,а марката ще е фактор за цените на частите....Нали знаеш, че е изключително трудно да се разберат реалните километри на който и да е автомобил, който няма втора памет на километража. А и тях ги въртят.
Chefo77 написа:Здрасти Чефо, ще ти отговоря, макар,че излизаме от темата,но....Илчо Илиев написа: За това, вземи кола на възможно малко реални км.,а марката ще е фактор за цените на частите....Нали знаеш, че е изключително трудно да се разберат реалните километри на който и да е автомобил, който няма втора памет на километража. А и тях ги въртят.
Второ - няма никакво значение на колко километра е, ако не е експлоатирана правилно. Аз нека от нова да я паля и веднага газ до дупка, да не съм И сменял маслото, и я карам само с вода, пък някой да се радва, че е само на 100 000 км![]()
И трето - силно вероятно е твоя дизелджия да е имал други съображения, та да те посъветва за Опел вместо Митсубиши. Една кола не е само двигател, нали знаешНе казвам нищо срещу човека!!!
Илчо Илиев написа: Та питам , как става тоя номер, ще си ''хвърляш'' колата ,а и сменяш всичко..Веднага ще ти кажа как и кога става - когато изведнъж ти излезе добра оферта за много по-нов автомобил или пък собственика е починал малко след обслужването. На майката Корсата по спомен беше на 8 (ОСЕМ) километра след такава смяна. Просто собственикът влязъл по един камион и директно я паркирал в отсрещния сервиз. Няма невъзможни неща
А иначе си прав, че е много сложно, да не казвам невъзможно да хванеш реалните километри на кола....те по правило са карани от баба или пенсионер, които са карали само до аптеката...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: