• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
MamaMy - майстор
Разкачил го е от печката
kozl - майстор
В кутията също ми се види изолиран проводник вляво от белия кабел.
martin31hv - специалист
чет юли 14, 2022 11:11 pmkozl написа:
В кутията също ми се види изолиран проводник вляво от белия кабел.
Да първо го разкачих от печката, но после реших направо от кутията да го разкача за да не го мисля. За таблото не отговарям там нищо не съм пипал, но в кутията според мен всичко си е наред.
krasi92 - майстор
Цялата ти работа е за преработка. Всичко е тотално зле. Никъде не си снаждал кабел ама пък излиза че си го смятал по габровски. Тези лустърклемички в таблото говорят много за начина ти на работа. Абе панчаревска трагедия. Що си играете с неща които не са ви ясни и един кабел не може да премерите по дължина.
Lutchezar - майстор
Чак сега видях че таблото е фрашкано с лустър клеми....
Автора, тази цялата работа е опасна и не отговаря на никакви изисквания за електроинсталация. Търси си парите от който го е направил. Ако е късно за това, излизат ти едни спешни разходи, но нямаш избор.
Това трябва да се направи както трябва!
martin31hv - специалист
съб юли 16, 2022 7:31 amkrasi92 написа:
Цялата ти работа е за преработка. Всичко е тотално зле. Никъде не си снаждал кабел ама пък излиза че си го смятал по габровски. Тези лустърклемички в таблото говорят много за начина ти на работа. Абе панчаревска трагедия. Що си играете с неща които не са ви ясни и един кабел не може да премерите по дължина.
Приятелю, за пореден път ще спомена, че аз не съм бъркал в таблото и че техниците пипат там. :) Аз си пуснах кабел, които беше свързан в таблото по грешен начин и добре, че се усетих. Но да сгреших с дължината на кабела и тук си много прав.

Както съм споменал бях пуснал кабели, тъй като правих основен ремонт на кухнята... Както и да е станалото станало, но вече се притесних и се чудя какво да направя. Вообще е недопустимо да има всякакъв тип клеми в таблото или? С Ваго няма ли да стане? Питам за да се информирам защото техниците като дойдат да го направят както трябва. Не съм пестил пари от кабела, а без да искам го издърпах от другата страна повече. Дадох 60лв за кабел...
Последна промяна от martin31hv на пон юли 18, 2022 12:31 am, променено общо 1 път.
martin31hv - специалист
съб юли 16, 2022 11:54 amLutchezar написа:
Чак сега видях че таблото е фрашкано с лустър клеми....
Автора, тази цялата работа е опасна и не отговаря на никакви изисквания за електроинсталация. Търси си парите от който го е направил. Ако е късно за това, излизат ти едни спешни разходи, но нямаш избор.
Това трябва да се направи както трябва!
Здравей, много ти благодаря и добре, парите няма да си ги търся, но какво да обясня като дойде новия техник? Какво да му кажа махни лустър клемите, които сложи предния идиот...

Ще търся сериозна фирма и ще си платя колкото трябва. Както казах и на последния техник, че парите не ме притеснявай и той каза, че ще ми сложи ДТЗ и ще понаправи таблото, но нищо не каза за лустър клемите...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Свързване на проточен бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: