andy_forresite написа:.... Реален начин за снижаване на разхода е ламбда управление - с променливи обороти на вентилатора и други тънкости....Анди, колко ще се смъкне разхода с ламбда управлението?

Питам, за да знам дали да се вкарвам във филма

andy_forresite написа:.... Реален начин за снижаване на разхода е ламбда управление - с променливи обороти на вентилатора и други тънкости....Анди, колко ще се смъкне разхода с ламбда управлението?

. Оставил съм го на таймери и се надявам да не умре или прегрее докато изляза от ситуацията.
  . Оставил съм го на таймери и се надявам да не умре или прегрее докато изляза от ситуацията. Може да отговоря по Софийски - викай инсталатора .
 Може да отговоря по Софийски - викай инсталатора . ,изключи тока ,развий болчетата на капака и го свали ,отвий предния метален панел внимавай че има кабел за дисплея ,със шестограм разхлаби болтовете които държат мотора на шнека ,завърти целия мотор настрани ( виж посоката )и той ще се освободи ,дръпни назад докато се появи винта на шнека ,развий болта който държи пружината ,извади ги назад .Абе нещо такова
 ,изключи тока ,развий болчетата на капака и го свали ,отвий предния метален панел внимавай че има кабел за дисплея ,със шестограм разхлаби болтовете които държат мотора на шнека ,завърти целия мотор настрани ( виж посоката )и той ще се освободи ,дръпни назад докато се появи винта на шнека ,развий болта който държи пружината ,извади ги назад .Абе нещо такова   .
 .andy_forresite написа:Тази сутрин слязох да сипя пелети и виждам дисплея целия размазан. Нищо не му се разбира. Какво се прави в такива случаи? Добре, обаждам се серв. техник и после? Ще си купувам дисплей ли, гаранционно ли се подменя (без да го плащам)Отвори капака на горелката и издухай пепеляка между дисплея и декоративната слюда. Ако не се получи има и друга тънкост, но пробвай първо така. Оставил съм го на таймери и се надявам да не умре или прегрее докато изляза от ситуацията.
 . Сега гори и се вижда нормално.
 . Сега гори и се вижда нормално.

andy_forresite написа: От няколко дни виждам една мушица вътре да претичва диагонално по екрана все едно е анимацияЕй..., от доста време не се бях смял така. Този контролер скоро и мишки може да завъди,
filmatoplo написа:При наводнено мазе приема ли се гаранция .Нье, идин такъф кът тебе ми го рече.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: