• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Изображение
Сиво-бежаво зебрано на Egger

Изображение
Пясъчно зебрано на Egger

Изображение
Това го водят файнлайн кафе на Egger

Изображение
Файнлай антрацит на Egger

Също има и файнлайн кафяв и светло кафяв, но те май не са по темата кактои някой друг от снимките.
shadowman - майстор
За разкрой се дава чертеж на плоскоста с детайлите по размер и се отмята коя страна ще се кантира, това аз го правя на Cutting, ако не можеш да се справиш мисля, че има хора на който им се плаща в този склад да направят разкроя. Друг разкрой е да се напишат детайлите по размер на лист и бележат кантовете, като се опишат тези детайли който могат да се завъртят (на тия на който фладера не важен). Размерите трябва да точни, тоест ако ще се кантира дебел кант да се извади от крайния размер.
Fortune - специалист
shadowman написа:
За разкрой се дава чертеж на плоскоста с детайлите по размер и се отмята коя страна ще се кантира, това аз го правя на Cutting, ако не можеш да се справиш мисля, че има хора на който им се плаща в този склад да направят разкроя. Друг разкрой е да се напишат детайлите по размер на лист и бележат кантовете, като се опишат тези детайли който могат да се завъртят (на тия на който фладера не важен). Размерите трябва да точни, тоест ако ще се кантира дебел кант да се извади от крайния размер.
Благодаря! Аз си мислех, чертеж на шкафа! Мисля, че мога да се справя с повечето програми. Само ще ми отнеме малко повечко време. Но пък ще ми е забавно, а и нямам много бърза работа, ще пробвам да я сваля. Това първото зебрано сиво бежаво ми хареса.
беба - специалист
Айде заребих се с това зебрано :-D . Допада ми пясъчното. Дано по скоро идва момента цвят да избирам.
shadowman - майстор
Ето едно сив-бежов гардероб.

Прикачен файл

DSC00180.jpg
DSC00180.jpg (68.61 KиБ) Видяна 9320 пъти
Fortune - специалист
shadowman написа:
Ето едно сив-бежов гардероб.
Good!

Макар да е малко специфично за съчетаване с останалите цветове и при този ламинат малко ...

А по принцип фладера не е ли хоризонтален?

Замислила съм за трапезарията малко обновяване, а зебраното ми харесва и Коко Боло също, видях го съчетано с черен лак МДФ, направо убиец. Но видях и шкаф при който, при разкроя не са спазени шарките на чекмеджетата и беше малко кофти.

Беба,
Може да помислиш за плот Коко Боло , а за вратичките може и нещо друго, но при положение, че за гръб ще ползваш плочки, може и вратичките. Не налагам мнение, всеки е с различен вкус, но според мен е красива плоскост, светла и все пак с тези шарки има живец и индивидуалност, а и се поддържа по-лесно. Пясъчното зебрано е добро като цвят, но ако всичко е от него е малко измито и безлично, някак не може да се види красотата му ;), стои добре в комбинация, може би точно с сиво/бежавото.
Fortune - специалист
беба написа:
Айде заребих се с това зебрано :-D . Допада ми пясъчното. Дано по скоро идва момента цвят да избирам.
Ето няколко кухни. Но имаш време залягай на компа и гледай и си представяй....

Прикачен файл

Кухня зебрано и венге.jpg
Кухня зебрано и венге.jpg (53.58 KиБ) Видяна 9258 пъти

Прикачен файл

Кухня зебрано и жълто.jpg
Кухня зебрано и жълто.jpg (62.78 KиБ) Видяна 9258 пъти

Прикачен файл

Кухня беж.JPG
Кухня беж.JPG (44.55 KиБ) Видяна 9259 пъти

Прикачен файл

Кухня пясъчно зебрано.JPG
Кухня пясъчно зебрано.JPG (108.01 KиБ) Видяна 9259 пъти
Fortune - специалист
беба написа:
Още малко.

Прикачен файл

Кухня с интересен гръб.jpg
При изчистена светла кухня, един акцент с плочки, който е и практичен :)
Кухня с интересен гръб.jpg (41.99 KиБ) Видяна 9240 пъти

Прикачен файл

кухня избелена.jpg
кухня избелена.jpg (39.47 KиБ) Видяна 9242 пъти

Прикачен файл

Дъб Шатър.jpg
Дъб Шатър.jpg (24.85 KиБ) Видяна 9242 пъти

Прикачен файл

Коко Боло.jpg
Това имах предвид като се разминат шарките.
Коко Боло.jpg (36.54 KиБ) Видяна 9242 пъти
Fortune - специалист
[quote="shadowman"][/quote]

А да знаеш подробности за материал акрилукс, казват че е по-евтин и устойчив на надраскване от лакирания МДФ.

Прикачен файл

estrp-tahon-acrilux-maiz.jpg
estrp-tahon-acrilux-maiz.jpg (7.83 KиБ) Видяна 9226 пъти

Прикачен файл

estrp-tahon-acrilux-blanco.jpg
estrp-tahon-acrilux-blanco.jpg (7.14 KиБ) Видяна 9226 пъти
shadowman - майстор
Шарката на зебранто е по-желание на клиента.
Акрила който съм ползвал е с пълнеж от МДФ а покритието му е някакъв вид пластмаса. Дали се драска, мостреника ми е надраскан, но там парчетата са едно до друго и се жулят. Дали е по евтин от лакирания МДФ, не ми се вярва щото листа акрил е от 330 до 380 пари (2800/1220, размер и цена пиша по памет), канта му е от 3 - 5 лв на метър. Кой се драска повече не знам, но аз лично не съм фен на лакиран или боядисван МДФ.

Ето една кухня (само долен ред) с акрил, плота е от камък.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Кухня Зебрано" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: