filmatoplo написа:Хванах му цаката и за почистване между различните манджи -нали леко загарят остатъците , та поливам на Валандъра 1 литър вода -тя врейки си става супичка -която изливам на двора и отново е чистПреди да налееш водата, хубаво го поотъркай с една глава лук разцепена на две.Премахва всякаква миризма- на месо,зеленчуци и т.н.Аз така правя преди да започна да приготвям нещополивам оливце и готвя друго веднага.
 Да знам , но в случая нали ги смесвам , не са риба или картофи
 Да знам , но в случая нали ги смесвам , не са риба или картофи   , ако е чист не го барам даже -ама сега остава от патладжана семенца които докато изгреба приготвеното леко загарят -затова плисвам вода и тя врейки маха остатъците -Вальо така каза -поливаш вода и става като тефлон
 , ако е чист не го барам даже -ама сега остава от патладжана семенца които докато изгреба приготвеното леко загарят -затова плисвам вода и тя врейки маха остатъците -Вальо така каза -поливаш вода и става като тефлон   .
 ..gif)

Смешно, но факт. Какво ли не открива българина, за да се спаси от мизерията. Не разбирам само на какво толкова се радвате? Обикновен тиган от дискова брана. Напълно в стила на идеята на форума.
  Смешно, но факт. Какво ли не открива българина, за да се спаси от мизерията. Не разбирам само на какво толкова се радвате? Обикновен тиган от дискова брана. Напълно в стила на идеята на форума.