Много е лошо когато нямаш аргументи, а те тресат нервите.Тогава трябва само с агресия и обиди, да се опиташ да постигнеш успокоение и то без да съзнаваш че ползваш намалението, да си далече от този с които пробваш тези похвати !!!!!
Знам че нищо не доказвам с това, но ще кажа че съм сменил 23 коли ,от които само две не са били на газ.Две от тях са били нови и ще кажа че гаранцията отпада сигурно но в света на Иванов.Ще дам контакти с фирми които монтират ОЕМ АГУ на всички марки автомобили в България (може да има изключения разбира се, но списъка им с референтни марки е показателен).
Ето за АГУ инжекциони газова фаза цък..., цък..., цени около 1000 лв за обикновен клиент, не корпоративен за 4 цилиндров автомобил (разполагам с две различни в момента). И АГУ течна фаза Виали
1.Vialle-LPI.-на цена със монтаж и ДДС.-3250 лева.(4.цил.авт.)
2.Vialle-LPfi-на цена със монтаж и ДДС.-2950 лева.(4.цил.авт.)
3.LiquidSI-на цена със монтаж и ДДС.-2150 лева.(4.цил.авт.)
Тези цени договарят след като клиент бъде пратен при тях за оферта от автовносител ,който не вярва да провери .
Тук цената е долу горе 2100 лв. за система и марката мисля че е Иком- Италия.
Накрая искам да видя т.н. хомологирана уредба и за коя марка е
, която била и "бая цифра" щото нали с това сте си вадели хляба ?А пък аз ще покажа моите и да видим каква е разликата ,ако няма съществена такава някой ще трябва да се извини.
Цената на моите е 900 лв. през 2011г. и 720 лв. през 2013г. и са газова фаза, да не ги сравните с някое Виали течна фаза сега !
Знам че нищо не доказвам с това, но ще кажа че съм сменил 23 коли ,от които само две не са били на газ.Две от тях са били нови и ще кажа че гаранцията отпада сигурно но в света на Иванов.Ще дам контакти с фирми които монтират ОЕМ АГУ на всички марки автомобили в България (може да има изключения разбира се, но списъка им с референтни марки е показателен).
Ето за АГУ инжекциони газова фаза цък..., цък..., цени около 1000 лв за обикновен клиент, не корпоративен за 4 цилиндров автомобил (разполагам с две различни в момента). И АГУ течна фаза Виали
1.Vialle-LPI.-на цена със монтаж и ДДС.-3250 лева.(4.цил.авт.)
2.Vialle-LPfi-на цена със монтаж и ДДС.-2950 лева.(4.цил.авт.)
3.LiquidSI-на цена със монтаж и ДДС.-2150 лева.(4.цил.авт.)
Тези цени договарят след като клиент бъде пратен при тях за оферта от автовносител ,който не вярва да провери .
Тук цената е долу горе 2100 лв. за система и марката мисля че е Иком- Италия.
Накрая искам да видя т.н. хомологирана уредба и за коя марка е

Цената на моите е 900 лв. през 2011г. и 720 лв. през 2013г. и са газова фаза, да не ги сравните с някое Виали течна фаза сега !