• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 37
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
С колко гориво пали .
phantom_ - специалист
пон яну 28, 2019 6:19 pmMariqn830 написа:
Горивото ще отговаря на мощтноста така ли колко ще е минимума на горелката?
Минимума ще е с толкова колкото да подържа огънят. Колко точно не съм тествал. Въпросът е да че няма да се задръства и ще си гори и с много малко количество.
phantom_ - специалист
пон яну 28, 2019 8:18 pmfilmatoplo написа:
С колко гориво пали .
Ами не съм го теглил, но е предвидено да е с минимум. Затова запалката е в дясно и спиралата пак там в дясно трупа купчинката :wink:
Mariqn830 - напреднал
пон яну 28, 2019 9:33 pmphantom_ написа:
пон яну 28, 2019 6:19 pmMariqn830 написа:
Горивото ще отговаря на мощтноста така ли колко ще е минимума на горелката?
Минимума ще е с толкова колкото да подържа огънят. Колко точно не съм тествал. Въпросът е да че няма да се задръства и ще си гори и с много малко количество.
С такива думи все повече ме печелиш като клиент :weedman:
Virtex - майстор
пон яну 28, 2019 11:26 pmMariqn830 написа:
Да, която дискусия между вас 'двамата' взе много да се набива на очи. Ако разбираш накъде отивам като идея :wink:

Та понеже форума е направи сам,а не продай сам, ако смятате да 'развивате' подобни дискусии където някои непрекъснато възхвалява нов продукт, отсега казвам, че няма да стане :)

Едно е да се обсъждат идеи, да се коментира и развива дадена идея, но такива непрекъснати коментари няма как да продължават.
Mariqn830 - напреднал
пон яну 28, 2019 11:42 pmVirtex написа:
пон яну 28, 2019 11:26 pmMariqn830 написа:
Да, която дискусия между вас 'двамата' взе много да се набива на очи. Ако разбираш накъде отивам като идея :wink:

Та понеже форума е направи сам,а не продай сам, ако смятате да 'развивате' подобни дискусии където някои непрекъснато възхвалява нов продукт, отсега казвам, че няма да стане :)

Едно е да се обсъждат идеи, да се коментира и развива дадена идея, но такива непрекъснати коментари няма как да продължават.
Извинявам се колега не съм искал да прозвучава така и не се впрягай чак толкова :drinkers:
phantom_ - специалист
Ми пиши и ти, дай акъл. Темата си е отворена всеки да си каже мнението. Аз колегата не го познавам. Коментирай кажи проблема какъв ще е според теб да го отстраня. И вярвам има кой да види айпитата ни :wink:
lz2skt - специалист
EBM(ebmpapst) е немска фирма и е един от най -големите производители на промишлени вентилатори.Вента WPA-120,който ползват повечето производители на полски горелки е 100% копие на модела на ЕБМ ,дори няма да се учудя ,че моторът е на същата фирма,а само охлюва е полски...(напълно е възможно и дъщерна фирма на ебм да ги произвежда)Да ,реално вента идва мощен за тази цел ,но поради липсата на по-слаб се е наложило ползването му....Съответно съобразявайки се с търсенето пуснаха наскоро и модели на WPA с мощност 21,35 вата-цената е към 50 евро.Повечето вентилатори,които се ползват за пелетни горелки според мен са модели за вграждане в газови стенни котли с малка мощност.
filmatoplo - майстор
:) Мога смело да кажа че сме по от Поляците , или се правят на тъпи :? толкова години едни и същи грубяци ,аре пипнете ги малко нещата де -все едно само такива части има в склада .То и у нас някой се мотат :wink: .
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 37

Тема "Пелетна горелка самопочистваща всегоривна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: