jolobg написа:А снимки поне.andy_forresite написа:Кажете повече за новата версия горелка, управление и цена. Кога ще се пуска в продажба?GREYKO RB 20 STAR - още чакам доп. информация от дистрибутора (който пък я чака от GREYKO)
Не съм я поръчал, но я имам в оферта - значи би трябвало да я доставят.
Цена по листа: 2039 лв. с ДДС. Има дистрибутори, които предлагат отстъпки (напр. за комплект с котел).
Wi-Fi модул към GREYKO RB ХХ STAR- 120 лв. с ДДС.
Това ми отговори дистрибуторът:
"На 16-18.02.2018г бяхме поканени всички дистрибутори на годишен семинар от производителя-"Грейко инженеринг"-ООД. Беше ни представен новия дисплей(цветен), а горелката получава найменование STAR. преди да изготвя Вашата оферта направих запитване към тях с данните които Вие желаете, и те ми отговориха с цена за RB20 STAR и Wi-Fi модула. По това разбирам, че предложената от мен горелка отговаря на изискванията за софтуер и т.н.. Горелката като габарити и параметри е същата, като RB, само дисплея е различен. Описанието на модула и новия дисплей, за сега ще ги получавам с горелките, а кога производителя ще ги качи на интернет страницата си не мога да кажа. Днес направих запитване да ми ги изпратят, но отговор ще получа на 06.03.."
"Това е всичко приятели"