съб май 22, 2021 3:51 pmvlax написа:Пишката да рипа, другуту не е важно
Почернее,по-добре е от побелее![]()
![]()
съб май 22, 2021 12:55 pmkuger написа:Имам една Райдърка 1200W. До сега съм косил с нея 2 пъти - веднъж в началото на септември и веднъж в началото на май. Справя се с щир (септември) и лапад (май), при това с корда 2 мм.съб май 22, 2021 11:32 amsummarit написа: Здравейте!Машинката, като я гледам, е доста слабосилна. За райграс ще става. При това е с жило, не с вал. Щирът, като прорасне и го изтървеш, прави доста жилаво стебло. Ако има и прораснал лапад, просто забрави да се справи.Ще е нужна по-мощна машинка, работеща с нож, дали тризъб, дали диск.
Интересува ме някой има ли мнение относно тримера Makita UR3501 1000 W. Трябва ми за няколко стотин квадрата селски двор, обрасъл основно с щир. Бюджетните бензинови ми се струва, че ще създават повече проблеми, особено като се има предвид, че ще се ползва по няколко пъти в годината. Виждам и разни на Райдер, който са доста евтини и уж 1200-1400 W и 3 години гаранция, което ме устройва, дори и да се наложи да се разходя до някой гаранционен сервиз. Ако имате и други по-добри предложения, моля споделяйте.
Благодаря! Успешен ден!
Мое мнение!
Успешен ден!