Chefo77 написа: ...+1
Явно се прави , че не разбира. BiFuel на коя да е марка не обсъждаме, както и произведени като чисто газови. Щот има и такива за работа по складове - мултикарчета и мотокарчета.
Chefo77 написа: ...+1
stivemaster написа:Адаш ,не знам кой се прави на умряла лисица и вика "дръжте крадеца".Да дойда да те взема за ръчичка и да те заведа в Автотрейд или в Ремикс България ООД ,че да ти кажат ли ? Пък и пишейки по този начин, караш аудиторията да си мисли ,че може някой да си купи пикап за над 30 бона който да е без гаранция защото има добавена АГУ.Адаш, аз обясних съвсем ясно какво имам предвид: Купувайки НОВ автомобил от магазина на ФВ, и монтирайки ДОПЪЛНИТЕЛНО система за алтернативно гориво в избран от теб сервиз, губиш 100%-овата си гаранция. Ти как го тълкуваш нямам идея. Ако го тълкуваш еквивалентно на това да си купиш НОВ АВТОМОБИЛ НА 2 ВИДА ГОРИВО - да ти кажа, че четеш както Дявола евангелието. Когато си купиш автомобила на 2 вида гориво, нямат право да ти откажат гаранция, нали си го закупил във вида, в който е?
Ако изчерпвайки аргументите си в спора, ще измествате темата на разговор към Порше-България, ще ви помогна да не се хабите и във Ферари и във Ламборджини и във Мазерати не се навиват ,да знаете !!! Но пък в Порше-България може да си поръчате Панамера хибрид за 83000 долара което не можете да направите в Мерцедес или БМВ или Фолксваген да знаете..
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: