Къде го видя този нов модел?Купих камина производство 01.08.2017 няма никъде чугун и нещата които описваш.
П.П. модела ми е 13+
П.П. модела ми е 13+
geniya написа:Къде го видя този нов модел?Купих камина производство 01.08.2017 няма никъде чугун и нещата които описваш.В Практикер, вчера. Гледах 25 kw. Не обърнах внимание на малката, въпреки че я имаше налична. Гордо бяха подредени до нелепо изглеждащите пелетни камини на Дипломат.
П.П. модела ми е 13+
niknolti81 написа:имам два радиатора 1.8м/60см. всеки по 3996W и един 1м./60см.2220W смятам да свържа и 80л. бойлер 2700WЩе ти върши работа следващия модел е много голям. Тогава няма да е оразмерено за потреблението ти .... спокойно. 13 квт е доволно.
от сънсистем ми казаха че BURNIT PM COMFORT 13 PLUS ще е достатъчна, но по мойте изчисления мощността на радиаторите и бойлера надхвърлят тиловатите на водната риза и се съмнявам дали ще ми върши работа.
martolk написа:Пуснали са в магазинната мрежа тазгодишния модел. Явно са осъзнали що за боклук са сътворили и са направили промени. Не съм я заглеждал много (защото си купих Грейко Бижу), но на първо четене - нова горелка от чугун (приляга чудесно), нов пепелник (също добре изработен), промени по вратата (само тест ще каже дали са успешни) и нов контролер. Ако някой ще купува сега, в никакъв случай не купувайте предходния модел. И все пак, след опита, който имах с Бърнит - никога повече!
martolk написа:Пуснали са в магазинната мрежа тазгодишния модел. Явно са осъзнали що за боклук са сътворили и са направили промени. Не съм я заглеждал много (защото си купих Грейко Бижу), но на първо четене - нова горелка от чугун (приляга чудесно), нов пепелник (също добре изработен), промени по вратата (само тест ще каже дали са успешни) и нов контролер. Ако някой ще купува сега, в никакъв случай не купувайте предходния модел. И все пак, след опита, който имах с Бърнит - никога повече!Какво очакваш от новата камина Грейко Бижу, спрямо старата Бърнит
Raij написа:Качество на вложените материали, изработка и вложена мисъл при проектирането. Контролера също е на светлинни години. Това разбира се предстои да се доказва...martolk написа:Пуснали са в магазинната мрежа тазгодишния модел. Явно са осъзнали що за боклук са сътворили и са направили промени. Не съм я заглеждал много (защото си купих Грейко Бижу), но на първо четене - нова горелка от чугун (приляга чудесно), нов пепелник (също добре изработен), промени по вратата (само тест ще каже дали са успешни) и нов контролер. Ако някой ще купува сега, в никакъв случай не купувайте предходния модел. И все пак, след опита, който имах с Бърнит - никога повече!Какво очакваш от новата камина Грейко Бижу, спрямо старата Бърнит
grants написа:Аз ще изчакам малко feedback от Натурелския контролер и тогава може да ъпгрейднаЕденицата е с едно завъртане на въздуха по малко, ако не се лижа.То доста го хвалят новото Бижу, но в темата за камината започнаха да се появяват и коментари свързани с проблеми, така че е още доста рано за заключения.
Иначе видях новия Burnitконтролера си е същия (поне управлението де) , кошничката е малко променена и няма толкова хлабини като миналогодишната, но според мен тази от 1я им модел(2015г) е най-удачна. Цената беше 2900лв за 13+
ама това в Практис, иначе от склад е под 2 бона и така човек вече може да се замисли. Замислил съм и още някой подобрения за този сезон ама още не ме е хванала музата да действам
![]()
Поздрави !
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: