Показанията за разход с пелети няма как да са точни. Дори на газта не са точни. Там мери и въздуха, който никой не знае колко е. А тук, при пелетите, правя да подава по 1,2 кг на час за първа мощност, а разходът е 2 кг на час при положение че много рядко вдига на втора и за кратко. Така че това е много неточно и няма как да стане точно. Е, твоето е мега неточно
Не знам защо.
пет ное 09, 2018 9:21 pmmaxmaximoff написа: Няма опция да се показват оборотите на ветилатора. Във всички менюта е в %.Има, как да няма - виж снимката.
пет ное 09, 2018 9:21 pmmaxmaximoff написа: Друго да споделя:Интересна работа! Имам достъп до четири такива горелки и показанието на всичките е близко до истината при правилно въведен капацитет на шнека. Реално през сървъра показва малко по-малък разход (под 10% разлика), като от Натутрела ми обясниха, че е заради закръглянето
Теглих пелетите подавани от шнека 6минути 3,200кг х 10 = 32кг
Въведох стойностите 32кг/ч в управлението и забелязвам голям разход. От 9 сутринта до сега 27,6кг
Реално е изразходила не повече от 10кг
Къде бъркам?
Трифон П.Трифонов написа: Нещо калоричност не са ли въвежда в туй модерно управление?Не, твърдо зададено е 5kWh/kg и така смята мощностите.